Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepszy sposób na samobójstwo. |
filozofia ale tylko w wydaniu prof. Wolniewicza ze wstawkami prof. kołakowskiego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepszy sposób na samobójstwo. |
Treść jest ukryta
|
|
Kool-Aid nie wiem czy piszesz poważnie.Jest to pies,niekastrowany.Raczej spokojny,o inne psy może być zazdrosny.
|
|
dzięki
|
|
witam fakt jest faktem że księża muszą pracować w szkołach ponieważ tam od wypłaty każdego nauczyciela odtrącane są wszelkie składki i oto tak naprawdę chodzi i katecheta też jest człowiekiem więc pisanie iż powinno to być za darmo to czysta głupota .Wielu katechetów świeckich niema pracy w szkole gdyż obowiązkiem proboszcza danej parafii jest umieścić minimum 1 księdza od siebie w szkole na terenie danej parafii .Religia powinna zostać w szkołach tak jak jest do tej pory a sam wiem z nauczycielskiego doświadczenia iż jeżeli ma się dobre podejście do młodzieży i zechce ich słuchać to młodzież potrafi być miła i traktować zajęcia z powagą .Trzeba być po1 wyrozumiałym i rozumieć problemy np danej klasy którą się uczy a tematy o innych religiach są także poruszane na zajęciach .Jeżeli komuś niepasuje chodzenie na religię przynosi kartkę od rodziców i tyle .Ja tam okres gdy pracowałem na zastępstwo za kogoś w szkole wspominam bardzo miło i i niemiałem problemów z dotarciem do młodzieży zarówno w zespole szkół gdzie było liceum technikum oraz zawodówka jak i dzieci w podstawówce gdzie swe klasy które uczyłem wspominam mile do dziś .Nauczyciel jest też człowiekiem i zasługuje na szacunek a jeżeli da sobie wejść na głowę to potem każdy go olewa i jego przedmiot .Nestety znalezienie pracy w Łomży przez świeckiego katechetę jest ciężkie i graniczy z cudem nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |