Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pierwszy sukces strajku kobiet |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pierwszy sukces strajku kobiet |
Witam. Mam pytanko odnośnie badań okresowych do pracy w tej przychodni: - jak rano trzeba iść? - jaki koszt badań do pracy? (podstawowych) - czy jest potrzeba wcześniejszej rejestracji? Z góry dzięki za rozjaśnienie tematu. Pozdrawiam.
|
|
Od kiedy i w jakich godzinach jest czynna siłownia nad basenem na Wyszyńskiego? Nigdzie nie mogę znaleść informacji na ten temat.
|
|
Jupiii !!! Przypomniałem sobie :):) http://www.youtube.com/watch?v=0EvgzsfXVF8 Zobacz Omanio , znowu mi się udało:) ktośiek
|
|
Witam. Ma ktoś w Łomży doświadczenia w poszukiwaniu czymś takim? A może ma ktosik jakąś ciekawą miejscówkę do" połowów" takim sprzętem.
|
|
Jednak się nie wyedukował do końca:) rudy błazen z druhem
|
|
Nie widze problemu by sie skumac na wypad jakis:) Ja z kolega wyzej "gregsz" wybralem sie wczoraj w podgorze i jestem zadowolony. Moj rower nie mial na sobie tyle blotka i piasku :) A teren byl ciezki, ale niestety juz tam nie trafie bo ten las dla mnie zamotany troche ;p
|
|
|
Na całym świecie jest w tym samym czasie, czyli ostatni piątek miesiąca o godz. 18:00. I co ? Jak zwykle nie pasuje, zamiast cieszyć się, że zaczęła się ta impreza odbywać, to trzeba znaleźć powód do narzekania.
|
|
Jak mam zadzwonić jak nie znam numeru a "sympatyczne" panie pracujące na basenie napewno nie udziela mi odpowiedzi, ponieważ ta siłownia nie ma nic wspólnego z basenem. biess(pieczny) dzięki za link ale to nie o tą siłkę chodzi.
|
|
Lampki, kamizelki, o to właśnie chodzi. Żebyśmy byli przykładnymi rowerzystami.
|
|
witam.poszukuję dobrego logopedy dla 4 latka .prywatnie czy na nfz aby był dobry.kogo polecacie ?
|
|
Medical sklep medyczny naprzeciwko szpitala. tam chyba mają z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Na początek przyłóż może do skroni z lewej strony. rudy błazen z druhem
|
|
Andre, startuj na prezydenta. Wtedy w tym wielkim miescie mogl bys stawiac ronda na kazdym obecnym skrzyzowaniu... Na sikorskiego-legionow,legionow-pilsudskiego, ba nawet na dwornej 3 dasz rade postawic:) A jak skonczysz na ulicach, to trzeba bedzie te ronda pod blokami tworzyc, na parkingach przy biedronkowych itd itp. Powiedz mi tez prosze ile dokladnie tam bylo w ostatnim czasie wypadkow? Ja chyba slyszalem o jednym... Powołam sie na naszego "szanownego naczelnego redaktora" "mm" "Na ruchliwym skrzyżowaniu doszło do pierwszego w tym roku wypadku dziś przed godziną 14." Data dodania artykułu pon, 27 sierpnia 2012 15:14 Zeby zapobiec jakze "niebezpiecznemu" skrętowi w lewo moze warto postawic 4-6 czerwonych zapor? wtedy przeciez bedzie bezpiecznie :) Ogolnie, nie mialem nic przeciw wyjazdowi od razu w lewo, jednak te pare metrow podjechac w prawo to nie klopot.
|
|
Jak nie masz zielonego pojęcia o temacie to mądrości swoje zachowaj dla rodziny i bliskich. Jak ktoś wie o co chodzi to literówek się nie czepia - no ale trole wszechwiedzące muszą swoje zdanie zakomunikować. Dziękuję Ci bardzo że tak skrupulatnie mnie poprawiłeś-aś. A co do przykładania to hu----ja do dupy sobie przyłóż.
|
|
A do mnie kiedyś przychodził biały szczur....chyba wolał moje mieszkanko niż swojego właściciela.
|
|
dołączam sie do pytania, tylko potrzebuje nie fototapety, tylko naklejki scienne:)
|
|
ale ładna jest :) (hmmmmmmm......)
|
|
|
A gdzie jest to saganowo? Bo też mnie to interesuje. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |