sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Logika Pinokia

Witam poszukuje dobrego prawnika w dziedzinie budownictwa proszę o namiar i opinie Dziekuje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Logika Pinokia

Rozogi

fajny pomysl pozbyc sie czegos

Ktoś chętny ???? :) :P

hahahaha

Witam w którym sklepie w Łomży mogę kupić półkieszeń do radia samochodowego?

porozmawiac zawsze mozna, nic to nikomu nie szkodzi, chyba ze?
hihi

Witam. Bardzo proszę o podanie informacji dotyczącej przedmiotu sprawy z zakresu budownictwa, może mógłbym pomóc.
Pozdrawiam

jedź do zenka fox coś tam na przeciwko 4+

Treść jest ukryta

Witamy Panią Szczebiotkę! :)

Dzisiaj jadłem malinówki, z oliwą z oliwek i octem. Pychotka :)

"A po doładowaniu z bonusem 50% daje to poniżej 13 gr/min". To 50% czego się tyczy? 50% ceny połaczenia? Jeśli tak to z 19 gr 50% to 9,5 a nie 13 gr...

Treść jest ukryta

a ruda nie może być? :P

Mam prośbę do osób, które ostatnio zlecały układanie glazury/terakoty o podanie namiarów do dobrych fachowców i ew. stawek jakich sobie życzyli.

ja jestem chętny heee:)

teraz się obudziłeś..? chyba już TakMiałoByć1 poszła spać....no chyba że jutro

dodam że krawężnik jest wyższy od przejazdu często o 3-5 cm

a chwile później jest kostka brukowa za krawęznikiem znowu wyższa od krawęznika conajmniej o 1 cm .........

Zgadza się, wszystko na odwal i dla nich liczy się ilość a nie jakość, a jakość można było znacznie podnieść przy takich samych kosztach. Prosta sprawa, czemu ścieżka idzie w tej samej płaszczyźnie co chodnik? Można było sprowadzić ścieżkę do poziomu zjazdów na posesje i po problemie. Na kilku odcinkach jest to zrobione całkiem dobrze, ale niestety 90% wymaga poprawy.

Kolejna sprawa, ścieżka rowerowa na bulwarach, która woła o pomstę do nieba!!!
Czemu jest robiona ze zwykłego polbruku, po którym jeździ się jak po kamieniach? Czy wykonawcy lub osoby w UM nie widzą tego problemu? Czy nikt z nich nigdy nie jeździł na rowerze?

692-112-518 polecam, a stawki chyba indywidualnie są uzgadniane

Miejski Dom Kultury - Dom Środowisk Twórczych w Łomży zaprasza na wernisaż wystawy "36 i pół przestrzeni", który odbędzie się 31 sierpnia 2012 o godz. 18.00 w Galerii Pod Arkadami na Starym Rynku w Łomży.
„36 i pół przestrzeni" - to trzecia zbiorowa wystawa słuchaczy Akademii Fotografii i Przedsiębiorczości w Białymstoku. Prezentowane fotografie to efekt końcowej pracy I i II roku AFiP. Słuchacze szkoły w podsumowaniu roku 2011/2012 przedstawiają prace wykonane pod okiem wykładowców w pracowniach szkolnych. Różnorodność prac uwarunkowana jest szerokim zakresem tematycznym programu nauczania w szkole, od warsztatowego spojrzenia na fotografię poprzez artystyczny wyraz obrazowania.

Źródło:
http://www.lomza.pl/index.php?wiad=1468

Zapraszam !

ktośiek

nie wiem czy juz jest ale ja chce dodada c cos od siebie zeby wladze mista i skuzby drodowe prowadzily z punktu a d b a nie e te sciezki sa do nikat

z tym ze ja jezdze z najczesciej asfaltem - bo sciezek nie ma wszedzie a ponadto ja nie jezdze jak emeryt BEZ URAZY 15km/h gdyz lubie szybkosc a przepisy i mandaty mam gdzies

Treść jest ukryta

No niestety jeżdżąc po naszych ścieżkach rowerowych ciężko jest osiągnąć średnią powyżej 20km/h, ze względu na liczne przeszkody terenowe ;)

Treść jest ukryta

czyli w zabytkowej lomzy zawsze cos sie dzieje, wspaniale

To i ja się pojawię :)

Warto wspierać naszych rolników a nie np iśc i kupować w biedronce lub innym dyskoncie gdzie wszystko jest z importu a warzywa i owoce to już totalna chemia . Dlatego warto jechać nawet do Piątnicy lub na rynek po to co nasze Polskie !!!

To ja może pojadę mądrością ludową, może niezbyt ładnie brzmiącą, ale coś w tym jest: " Faceci są jak publiczne toalety: Albo zajęte, albo zasrane"
;-)

rudy błazen z druhem

siła wyższa zajmij się swą osobą o moją pracę sam zadbam

kleofasy dobrze gada!
Ja i wielu sobie wszędzie poradzi, ale jak już buduje się nowe, to żeby nie było dziadostwa!

JESTEM JESTEM !!! :D hehe to mozna przelozyc na jutro ;) tzn na dzisiejszy wieczor hehe :P z sama blondynka ;) brunetki juz nie ma ;P hehe ... ktos chetny to pisac :) rano sie odezwe :) ciaaaaał ;D haha <3

skad go znasz ??? :) :P czyj jest ???

No gdzie samemu bede sobie radzil jak one mnie a ja im moge pomoc ;))

tak!udało się.Wszystko zakończyło się super.

Na Wojska Polskiego pod Alexem przy Promottechu widziałem jak ktoś zaparkował samochód na małym wzniesieniu zapominając zaciągnąć ręczny :). Fajnie się samochód stoczył i oparł bagażnikiem na słupie blokując jeden pas jezdni.
Gość musiał być mocno zdziwiony, gdy zobaczył samochód. :). W przyszłości na pewno będzie pamiętał o ręcznym.

w firmie Tęcza ( www.teczalomza.pl ) Ci podpowiedzą bo oni współpracują z rożnymi
rzemieślnikami . U mnie robił pan Malicki Sławomir ale numeru nie mam . Facet wysokiej klasy jako człowiek i jako fachowiec .

kowalewska chcicla wyrwac mi 4 zdrowe zeby, cwalina drogi gosciu, do minko nie mozna bylo sie dodzwonic. wiec wybralam sie do ostroleki do p. suski szalkowskiej i polecam. cena 1200 łuk wizyta z jednym lukiem 60zl z dwoma 100zl. mozliwosc rozłożenia na raty i mila atmosfera. pierwsza wizyta bezplatna separatory tez. placi sie jedynie za wybrany aparat i kolejne wizyty. w dodatku nie wyrwala ani jednego zeba :)) odziwo nie trzeba bylo :) moge podac kom jak chcecie. niestety o goclowskiej akurat nie moge nic powiedziec.

powodzenia :)) i dużo szczęści :)))

rudy błazen z druhem

Dajcie Ludzie spokuj macie wielkie wymagania oczekiwania wobec kogoś:)) I tu tkwi błąd wasz najwiekszy:)))

Pamiętam , kiedyś można było nabyć je w niejednym sklepie obuwniczym czy teraz też są gdzieś dostępne?

Orginalne doktory były do kupienia koło ratusza kiedyś:) A w reszcie sklepów były podróbki:)))

to oczywiste ,jeszcze nie było tak by spadło

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org