Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Logika Pinokia |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Logika Pinokia |
Rozogi
|
|
fajny pomysl pozbyc sie czegos
|
|
Ktoś chętny ???? :) :P
|
|
hahahaha
|
|
Witam w którym sklepie w Łomży mogę kupić półkieszeń do radia samochodowego?
|
|
porozmawiac zawsze mozna, nic to nikomu nie szkodzi, chyba ze? hihi
|
|
Witam. Bardzo proszę o podanie informacji dotyczącej przedmiotu sprawy z zakresu budownictwa, może mógłbym pomóc. Pozdrawiam
|
|
jedź do zenka fox coś tam na przeciwko 4+
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witamy Panią Szczebiotkę! :)
|
|
Dzisiaj jadłem malinówki, z oliwą z oliwek i octem. Pychotka :)
|
|
"A po doładowaniu z bonusem 50% daje to poniżej 13 gr/min". To 50% czego się tyczy? 50% ceny połaczenia? Jeśli tak to z 19 gr 50% to 9,5 a nie 13 gr...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a ruda nie może być? :P
|
|
Mam prośbę do osób, które ostatnio zlecały układanie glazury/terakoty o podanie namiarów do dobrych fachowców i ew. stawek jakich sobie życzyli.
|
|
ja jestem chętny heee:)
|
|
teraz się obudziłeś..? chyba już TakMiałoByć1 poszła spać....no chyba że jutro
|
|
dodam że krawężnik jest wyższy od przejazdu często o 3-5 cm a chwile później jest kostka brukowa za krawęznikiem znowu wyższa od krawęznika conajmniej o 1 cm .........
|
|
Zgadza się, wszystko na odwal i dla nich liczy się ilość a nie jakość, a jakość można było znacznie podnieść przy takich samych kosztach. Prosta sprawa, czemu ścieżka idzie w tej samej płaszczyźnie co chodnik? Można było sprowadzić ścieżkę do poziomu zjazdów na posesje i po problemie. Na kilku odcinkach jest to zrobione całkiem dobrze, ale niestety 90% wymaga poprawy. Kolejna sprawa, ścieżka rowerowa na bulwarach, która woła o pomstę do nieba!!! Czemu jest robiona ze zwykłego polbruku, po którym jeździ się jak po kamieniach? Czy wykonawcy lub osoby w UM nie widzą tego problemu? Czy nikt z nich nigdy nie jeździł na rowerze?
|
|
692-112-518 polecam, a stawki chyba indywidualnie są uzgadniane
|
|
Miejski Dom Kultury - Dom Środowisk Twórczych w Łomży zaprasza na wernisaż wystawy "36 i pół przestrzeni", który odbędzie się 31 sierpnia 2012 o godz. 18.00 w Galerii Pod Arkadami na Starym Rynku w Łomży. „36 i pół przestrzeni" - to trzecia zbiorowa wystawa słuchaczy Akademii Fotografii i Przedsiębiorczości w Białymstoku. Prezentowane fotografie to efekt końcowej pracy I i II roku AFiP. Słuchacze szkoły w podsumowaniu roku 2011/2012 przedstawiają prace wykonane pod okiem wykładowców w pracowniach szkolnych. Różnorodność prac uwarunkowana jest szerokim zakresem tematycznym programu nauczania w szkole, od warsztatowego spojrzenia na fotografię poprzez artystyczny wyraz obrazowania. Źródło: http://www.lomza.pl/index.php?wiad=1468 Zapraszam ! ktośiek
|
|
nie wiem czy juz jest ale ja chce dodada c cos od siebie zeby wladze mista i skuzby drodowe prowadzily z punktu a d b a nie e te sciezki sa do nikat
|
|
z tym ze ja jezdze z najczesciej asfaltem - bo sciezek nie ma wszedzie a ponadto ja nie jezdze jak emeryt BEZ URAZY 15km/h gdyz lubie szybkosc a przepisy i mandaty mam gdzies
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No niestety jeżdżąc po naszych ścieżkach rowerowych ciężko jest osiągnąć średnią powyżej 20km/h, ze względu na liczne przeszkody terenowe ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
czyli w zabytkowej lomzy zawsze cos sie dzieje, wspaniale
|
|
To i ja się pojawię :)
|
|
Warto wspierać naszych rolników a nie np iśc i kupować w biedronce lub innym dyskoncie gdzie wszystko jest z importu a warzywa i owoce to już totalna chemia . Dlatego warto jechać nawet do Piątnicy lub na rynek po to co nasze Polskie !!!
|
|
To ja może pojadę mądrością ludową, może niezbyt ładnie brzmiącą, ale coś w tym jest: " Faceci są jak publiczne toalety: Albo zajęte, albo zasrane" ;-) rudy błazen z druhem
|
|
|
kleofasy dobrze gada! Ja i wielu sobie wszędzie poradzi, ale jak już buduje się nowe, to żeby nie było dziadostwa!
|
|
JESTEM JESTEM !!! :D hehe to mozna przelozyc na jutro ;) tzn na dzisiejszy wieczor hehe :P z sama blondynka ;) brunetki juz nie ma ;P hehe ... ktos chetny to pisac :) rano sie odezwe :) ciaaaaał ;D haha <3
|
|
skad go znasz ??? :) :P czyj jest ???
|
|
No gdzie samemu bede sobie radzil jak one mnie a ja im moge pomoc ;))
|
|
|
Na Wojska Polskiego pod Alexem przy Promottechu widziałem jak ktoś zaparkował samochód na małym wzniesieniu zapominając zaciągnąć ręczny :). Fajnie się samochód stoczył i oparł bagażnikiem na słupie blokując jeden pas jezdni. Gość musiał być mocno zdziwiony, gdy zobaczył samochód. :). W przyszłości na pewno będzie pamiętał o ręcznym.
|
|
w firmie Tęcza ( www.teczalomza.pl ) Ci podpowiedzą bo oni współpracują z rożnymi rzemieślnikami . U mnie robił pan Malicki Sławomir ale numeru nie mam . Facet wysokiej klasy jako człowiek i jako fachowiec .
|
|
kowalewska chcicla wyrwac mi 4 zdrowe zeby, cwalina drogi gosciu, do minko nie mozna bylo sie dodzwonic. wiec wybralam sie do ostroleki do p. suski szalkowskiej i polecam. cena 1200 łuk wizyta z jednym lukiem 60zl z dwoma 100zl. mozliwosc rozłożenia na raty i mila atmosfera. pierwsza wizyta bezplatna separatory tez. placi sie jedynie za wybrany aparat i kolejne wizyty. w dodatku nie wyrwala ani jednego zeba :)) odziwo nie trzeba bylo :) moge podac kom jak chcecie. niestety o goclowskiej akurat nie moge nic powiedziec.
|
|
powodzenia :)) i dużo szczęści :))) rudy błazen z druhem
|
|
Dajcie Ludzie spokuj macie wielkie wymagania oczekiwania wobec kogoś:)) I tu tkwi błąd wasz najwiekszy:)))
|
|
Pamiętam , kiedyś można było nabyć je w niejednym sklepie obuwniczym czy teraz też są gdzieś dostępne?
|
|
Orginalne doktory były do kupienia koło ratusza kiedyś:) A w reszcie sklepów były podróbki:)))
|
|
to oczywiste ,jeszcze nie było tak by spadło
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |