Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krótki przegląd obecnej sytuacji. |
Witam. poszukuje pracy przy elewacjach. co dzien przegladam ogloszenia i nic nowego sie nie oglasza. czesto rzuca mi sie w oczy ogloszenie Z.B.R tylko zastanawia mnie dlaczego tak czesto ta firma sie oglasza. czyzby czesto zmieniali pracownikow? jaka atmosfera tam panuje? czy wogole ktos tam pracowal? A moze ktos z forumowiczow slyszal cos na temat pracy przy elewacjach i kogo byscie polecali jako uczciwego i normalnego pracodawce. Prosze o konktetne wypowiedzi.pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krótki przegląd obecnej sytuacji. |
Na Reymonta jest Magiczny Świat i tam mozna zostawić .
|
|
Masakra ...
|
|
Ktos chetny na spacerek?
|
|
Oby ;-) trzymam kciuki... Kasia..
|
|
Naprawdę z tym kursem przedmałżeńskim taki kłopot? ktoś dokładnie wie kiedy i gdzie będzie organizowany?
|
|
a ty wolny niewolnik co ,obrońca uciśnionych jesteś?taka ta jedność w tym kościele więc chyba parafia nie ma nic do rzeczy ,wszędzie jedna nauka i jeden pasterz więc po co selekcjonujesz ....na lepsze i gorsze ....? intelektem nie błysnąłeś spoko luz....
|
|
martuchnam - widzisz, ja przed ślubem słyszałam właśnie takie historie jak Twoja. Byliśmy hmm przestraszeni, jaką stawkę na ksiądz proboszcz "zaśpiewa", mieliśmy ze sobą właśnie ze 2000 zł na wszelki wypadek, a tymczasem było bardzo miło i zamknęło się kwotą 700 zł. Także nie wiem, jak to jest. Teraz jest inny proboszcz, więc i zapewne inne podejście do tematu.
|
|
Najniższą krajową.
|
|
moze byc rowerek
|
|
kejmil- zgadzam sie z Toba:) i z Twoja wypowiedzią: lomzyniak2 -dla mnie normalna dziewczyna to nie byle jaka tylko taka która ma pewne zasady, przede wszystkim szanuje siebie i innych, taka z którą można o wszystkim porozmawiać bo nie jest pusta. W tym znaczeniu "normalna" w moim rozumieniu oznacza dziewczynę która trzyma się tych wartości. A nienormalna to taka która się nie szanuje, robi wszystko co mówi telewizja "moda", nie ma własnego zdania itd. :)) lomzyniak2- ja jestem po 20 i wydaje mi sie że tych normalnych facetow nie jest za dużo.....ja nikogo nie oceniam i nie chce sie przypodobac właścicielce bo nie mam po co. Wyrażam tylko swoje zdanie na dany temat myśle że właśnie po to jest te forum.
|
|
Ja chetnie bym pojezdzil z kims nie mlodszym niz18-19 lat no i nie za bardzo starszym ode mnie ;p mam 21 lat :p
|
|
bierzcie rachunek to odliczycie od podatku jako darowizne na cele kultu.
|
|
ooo to sorki ja jestem nie w tym przedziale wiekowym;P
|
|
się znajdzie
|
|
gosia25 a ile masz lat? może 25 ? napisz swój wiek,będzie łatwiej dopasować wiek do spacerku:)
|
|
"Sam swojego czasu ćwicząc bardzo intensywnie krzyczałem podczas serii." ogarnia mnie rozpacz
|
|
Przyjdziesz i sie dowiesz ... trzymam kciuki ..
|
|
dziękuję .
|
|
Tydzień temu wybrałam się po raz pierwszy do Aktivii. 12 zł jednorazowe wejście, oddzielna sala fitness i oddzielna dla "mięśniaków", co jest moim zdaniem duużym pozytywem z perspektywy kobiety :)
|
|
Miałem styczność tylko z Aktivią i szczerze polecam.
|
|
Lepiej szukać "na miejscu" niz wyjechać jak moja koleżanka do pracy do Anlii i tam spotkać chłopaka, który mieszkał w Polsce przy sąsiedniej ulicy i po 3 latach wziąc ślub... :D
|
|
1,5 letni labrador czeka na swojego nowego właściciela.Piesek jest bardzo pogodny, przyjacielski, zwłaszcza dla dzieci, z którymi uwielbia się bawić. Ułożony, posłuszny, reaguje na komendy. Foto i więcej informacji mogę podać na maila.
|
|
Koleżanka brałą w te wakacje dla kościelnego i organisty ksiądz "zaśpiewał" po 250 zł, to dla samego księdza pewnie z 700. Ja brałam 2 lata temu w Brunonie ślub to dla księdza 500 i dla organistego i kościelnego po 150 zł.
|
|
też miałam ten sam problem i znalazłam dermatologa na NFZ na wojska polskiego jest centrum medycyny dermatolodzy przyjeżdżają z białego ja byłam u dr. Niczyporuka maja bardzo dogodne godziny nawet proponowali mi wizytę w sobotę polecam
|
|
Ale teraz cykady grają i tak ogólnie jest fajnie, klimatycznie ;)
|
|
Witam poszukuje kogos kto dobrze tatuuje , wiem ze jest w lomzy salon tatoo ale cos nie funkcjonuje ? Pomozcie. Pozdrawiam Kasia..
|
|
Hej znacie jakieś fajne puby w Łomży lub inne miejsca gdzie można się wybrać wieczorem zjeść coś wypić???
|
|
A kto tu mówi o randce? Temat dotyczy spacerku :)
|
|
Otworzyli biuro matrymonialne w Łomży http://www.swiat-singla.pl/ na Piłsudskiego
|
|
Ja również zgadzam się z kkaasskkaa ,a poza tym, mają tam extra paprykę i to zawsze dobrej jakośći .Mało tego! rok temu gdzie na rynku była papryka po 4.50 ten pan sprzedawał ją po 2 zł, a inni tę samą paprykę od tego pana sprzedawali za tyle co na rynku heh!!!!!!! Ja osobiście polecam tego pana bo u niego dużo niższe ceny i towar dobrej jakości ,sam tam kupuję i moi koledzy też tam sie zaopatrują. rudy błazen z druhem
|
|
Tez chcialem zrobic tatuaz ale zdecydowalem sie na lysego z ostroleki. Jego prace sa naprawde dobre tylko dlugo trzeba czekac. Bylem u niego w zeszlym tygodniu i umowil mnie dopiero na listopad. http://www.lysytattoo.pl/
|
|
kto się wybiera do pubu albo może coś polecić?
|
|
Pani Jakubowska przyjmuje na Mazowieckiej. Numer telefonu 694 293 279
|
|
byli
|
|
no właśnie się was pytam bo miasta za bardzo nie znam gdzie co i jak ???
|
|
byłeś tam?
|
|
Ja nie byłem. W Łomży rzadko jadam "na mieście"
|
|
Spacerek nie wypalił ...
|
|
ta... i minotaur i Ikar... to wali ludzi przez swoje sito.a gdzie uczucie? z mitologii to ma chyba akt urodzenia z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |