niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
biją na rozkaz PiSlamskiego duce

napisałam już do tej fundacji, zrobiłam też psu kilka foto.dziękuję za info.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: biją na rozkaz PiSlamskiego duce

nikt nie mowi tu o koksowaniu, tylko o normalnym ćwiczeniu na siłowni, gdzie jest to popularne. Siłownia nie jest tylko dla koksów

nie zmuszam, tylko informuję.. więc mnie nie atakujcie, bo tak się czuję:)
mnie oni i smak pomidorów strasznie zaskoczył... i tyle :) polecam:)
twierdzą, że nie są pryskane i chyba dlatego mi tak smakują

dla mnie normalna dziewczyna to nie byle jaka tylko taka która ma pewne zasady, przede wszystkim szanuje siebie i innych, taka z którą można o wszystkim porozmawiać bo nie jest pusta. W tym znaczeniu "normalna" w moim rozumieniu oznacza dziewczynę która trzyma się tych wartości. A nienormalna to taka która się nie szanuje, robi wszystko co mówi telewizja "moda", nie ma własnego zdania itd. :))

Pytanie sadze ze do ksiedza ,zw/w parafii. Ja brale slub u Ambroziaka ,20 lat temu .To ks.Pupek powiedzial co laska i dalem wtedy ,naprawde niepamietam ,ale niewielkie pieniadze ,chyba 50zl. Natomiast co do organisty to ,kolega jest organista i to zalezy czy jest zatrudniony na etacie ,czy jedyny dochod organisty to tz oplatek raz w roku, sluby i dolki czyli pogrzeby. Ksiadz jesttylko sluga Bozym i za sakramenty niepowinien brac kasy .Rozumiemkoszty swiatla itp ale to powinna byc ofiara na utrzymanie kosciola a nie do kieszeni. Jesli wiec jestes parafianka , bedzie to zapewne zaszczyt dla Twego proboszcza udzielenia Ci sakramentu malzenstwa ,a nie zarobek . Uwazam ze powinnas zamowic udzielenie slubu i nie pytac o zaplate . A jesli pazerny ,niesadze ks,zapyta o pieniazki ,miej odwage powiedziec ze dobrowalnie dasz datek na tace Powodzenia.

Witam,

Poszukuję do wypożyczenia na około dwie godziny samochodu w stylu retro w okolicach Łomży. Oczywiście za rozsądne pieniądze, a nie np. 1000zł.

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org