Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
biją na rozkaz PiSlamskiego duce |
napisałam już do tej fundacji, zrobiłam też psu kilka foto.dziękuję za info.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: biją na rozkaz PiSlamskiego duce |
nikt nie mowi tu o koksowaniu, tylko o normalnym ćwiczeniu na siłowni, gdzie jest to popularne. Siłownia nie jest tylko dla koksów
|
|
nie zmuszam, tylko informuję.. więc mnie nie atakujcie, bo tak się czuję:) mnie oni i smak pomidorów strasznie zaskoczył... i tyle :) polecam:) twierdzą, że nie są pryskane i chyba dlatego mi tak smakują
|
|
dla mnie normalna dziewczyna to nie byle jaka tylko taka która ma pewne zasady, przede wszystkim szanuje siebie i innych, taka z którą można o wszystkim porozmawiać bo nie jest pusta. W tym znaczeniu "normalna" w moim rozumieniu oznacza dziewczynę która trzyma się tych wartości. A nienormalna to taka która się nie szanuje, robi wszystko co mówi telewizja "moda", nie ma własnego zdania itd. :))
|
|
Pytanie sadze ze do ksiedza ,zw/w parafii. Ja brale slub u Ambroziaka ,20 lat temu .To ks.Pupek powiedzial co laska i dalem wtedy ,naprawde niepamietam ,ale niewielkie pieniadze ,chyba 50zl. Natomiast co do organisty to ,kolega jest organista i to zalezy czy jest zatrudniony na etacie ,czy jedyny dochod organisty to tz oplatek raz w roku, sluby i dolki czyli pogrzeby. Ksiadz jesttylko sluga Bozym i za sakramenty niepowinien brac kasy .Rozumiemkoszty swiatla itp ale to powinna byc ofiara na utrzymanie kosciola a nie do kieszeni. Jesli wiec jestes parafianka , bedzie to zapewne zaszczyt dla Twego proboszcza udzielenia Ci sakramentu malzenstwa ,a nie zarobek . Uwazam ze powinnas zamowic udzielenie slubu i nie pytac o zaplate . A jesli pazerny ,niesadze ks,zapyta o pieniazki ,miej odwage powiedziec ze dobrowalnie dasz datek na tace Powodzenia.
|
|
Witam, Poszukuję do wypożyczenia na około dwie godziny samochodu w stylu retro w okolicach Łomży. Oczywiście za rozsądne pieniądze, a nie np. 1000zł. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |