Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Ktoś musi się zdecydować, żeby przerwać to poczucie bezkarności polityków Prawa i Sprawiedliwości\" |
saguaro,kiedyś jak Mariolka jeszcze była przed siedemdziesiątką to byłem zazdrosny.Teraz jedynie mogę Ci podziękować ,że mnie chwali ,a od Ciebie wraca zadowolona.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Ktoś musi się zdecydować, żeby przerwać to poczucie bezkarności polityków Prawa i Sprawiedliwości\\\" |
Jak to jak zostawić ?? Mówi się ADIEU i idzie do innego :) Przecież to takie bardzo proste:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: \\\"Ktoś musi się zdecydować, żeby przerwać to poczucie bezkarności polityków Prawa i Sprawiedliwości\\\" |
ja mam kawalerkę do wynajęcia ul.Dmowskiego , z wyposażeniem.
|
|
Widzę, że dyskusja rozgorzała...Powiedzcie mi zatem co mam uczynić, żeby mój pies mi nie uciekał. Na szczęście narazie zwiewa niedaleko i traktuje to jako zabawę. Po prostu jak przysłowiowy pies urwany z łańcucha, czyli smyczy. Niestety, mam problem z przywołaniem. Za diabła się nie słucha. Była tresura z długą smyczą i przysmakami. Było "lanie" w dupę, było głaskanie w podziękowaniu za to, że raczył wrócić do pana, są codziennie długie spacery....Dlatego wierzę właścicielom, że pies może po prostu zwiać. Bez powodu.
|
|
W okolice skate-parku rzadko chodzę z psami.Zawsze mam przy sobie własne torebki.Do kupienia w lecznicy,internecie,nie ma z tym problemu jak się chce.
|
|
nie ma w łomży dobrego dentysty w trudnych sprawach tylko białystok, owszem kosmetyczne naprawy tak...ale nic więcej jak choćby leczenie pod mikroskopem kanałów...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |