czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
\"Ktoś musi się zdecydować, żeby przerwać to poczucie bezkarności polityków Prawa i Sprawiedliwości\"

saguaro,kiedyś jak Mariolka jeszcze była przed siedemdziesiątką to byłem zazdrosny.Teraz jedynie mogę Ci podziękować ,że mnie chwali ,a od Ciebie wraca zadowolona.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: \\\"Ktoś musi się zdecydować, żeby przerwać to poczucie bezkarności polityków Prawa i Sprawiedliwości\\\"

Jak to jak zostawić ??
Mówi się ADIEU i idzie do innego :)
Przecież to takie bardzo proste:)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re: \\\"Ktoś musi się zdecydować, żeby przerwać to poczucie bezkarności polityków Prawa i Sprawiedliwości\\\"

ja mam kawalerkę do wynajęcia ul.Dmowskiego , z wyposażeniem.

Widzę, że dyskusja rozgorzała...Powiedzcie mi zatem co mam uczynić, żeby mój pies mi nie uciekał. Na szczęście narazie zwiewa niedaleko i traktuje to jako zabawę. Po prostu jak przysłowiowy pies urwany z łańcucha, czyli smyczy. Niestety, mam problem z przywołaniem. Za diabła się nie słucha. Była tresura z długą smyczą i przysmakami. Było "lanie" w dupę, było głaskanie w podziękowaniu za to, że raczył wrócić do pana, są codziennie długie spacery....Dlatego wierzę właścicielom, że pies może po prostu zwiać. Bez powodu.

W okolice skate-parku rzadko chodzę z psami.Zawsze mam przy sobie własne torebki.Do kupienia w lecznicy,internecie,nie ma z tym problemu jak się chce.

nie ma w łomży dobrego dentysty w trudnych sprawach tylko białystok, owszem kosmetyczne naprawy tak...ale nic więcej jak choćby leczenie pod mikroskopem kanałów...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org