Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Macierewicz - Powstanie Warszawskie miało być inspiracją dla Piłsudskiego |
OMG!hahaha Ja tylko chcę zastrzec ze nie pracuję w OSK Daniel.Nawet z Łomży nie pochodzę.Żeby nie było :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Macierewicz - Powstanie Warszawskie miało być inspiracją dla Piłsudskiego |
Ja mam ciut rzeczy raczej dla dziewczynki,tylko z dowozem byłby problem
|
|
Choroby zakaźne i szczepienia , dane z WHO Polska, posiadająca obowiązkowe lub przymusowe szczepienia ma wyszczepialność niemowląt jedną z najwyższych w Europie i świecie, równocześnie ma zachorowalność na niekóre choroby zakaźne (świnka, różyczka, krztusiec) wyższą lub podobną niż kraje, w których szczepienia są tylko dobrowolne i w których odsetek szczepionych dzieci jest znacznie niższy. To sugeruje, że niektóre choroby zakaźne mogą być w Polsce rozprzestrzeniane przez masowe , przymusowe szczepienia. Polska „szczyci” się też umieralnością niemowląt blisko dwa razy wyższą niż w europejskich krajach, w których szczepienia są tylko dobrowolne. To dowodzi, że obowiązkowe/przymusowe szczepienia nie wpływają pozytywnie na przeżywalność dzieci, raczej jest odwrotnie. USA posiada najbardziej agresywny i intensywny program szczepień dzieci i ma też najwyższą umieralność niemowląt z krajów rozwiniętych oraz największy odsetek trwale okaleczonych dzieci (ok 60% ma jakieś chroniczne choroby i ok.20% jest uszkodzonych neurologicznie). To są najdobitniejsze argumenty za zniesieniem obowiązkowych i przymusowych szczepień w Polsce, które są źródłem wielu chorób zakaźnych i hańbą rzekomo demokratycznej Polski. Obowiązkowe/przymusowe szczepienia (będace dumą szczepionkowych fanatyków) są totalitarną pozostałością w III RP, z której korzystają wyłącznie firmy farmaceutyczne i ich lobbyści, a tracą polskie rodziny i całe społeczeństwo. Przypadki chorób zakaźnych na 1 000 000 mieszkanców, dane z WHO (rok. 2010) Krztusiec Odra Świnka Różyczka Tężec Umierlność niemowląt na 1000 urodzeń Polska 33 0,3 72 110 0,4 6,5 Niemcy 9,5 4 Hiszpania 16 6,5 55 0,2 0,2 4 Włochy 3 6 9 0,8 0,9 4 UK 8,3 7,1 73 0,08 0,05 5 Austria 49 6,2 - 0,2 - 5 USA 88 0,2 8,4 0,02 0,1 7 Szwecja 28 0,6 2,6 0,3 0 3 Średnia umieralność niemowląt za ostatanie 3 lata, dane z UN. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_infant_mortality_rate
|
|
Masakra ...
|
|
Dziękuję za informację
|