Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamski faszyzm staje się faktem |
oo tak naleśniki tam sa bardzo dobre ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamski faszyzm staje się faktem |
Irenaka zerknij tutaj czy to nie ten piesek... http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=525404&t=525404
|
|
nowal12 napisz jasniej o co chodzi
|
|
NAj[pierw sie pyta kto byl, a potem ze byl i ze fajne ciuchy... a ja powiem ze dno, nie warto nawet wchodzic...
|
|
A ja własnie znam takiego magistra co na ziemniakach wózkiem widłowym śmiga.
|
|
W życiu tam moja noga nie wstapi!!!!!!!!!!!!!!!! facmen
|
|
Zróbmy coś dobrego!Nie bądźmy obojętni! facmen
|
|
Rypie?
|
|
A swego czsu była jeszcze woda BŁYSK :):) Ta to dopiero schodziła z półek :):)
|
|
w Rossmannie ostatnio była
|
|
słyszałem ze w kebabie na lipowej maja mięso z baraniny, ale nie zweryfikowałem tego osobiscie
|
|
Naprawdę miło było by słyszeć i widzieć w Łomży Luxtorpedę. Co do frekwencji, też bym się nie martwiła, ponieważ jednym z wokalistów Luxtorpedy jest, przecież Hans z Pięć Dwa Dębiec:) http://www.youtube.com/watch?v=jbjbfUlX2Vc
|
|
"Wysoki próg punktowy?" buahahahaha!
|
|
szukaj w kioskach i np. w sklepach jak "Lux" ,pokrzywowa tez moze byc to nie ma znaczenia. Ostatnio kupywalam po 3 zl. Milton
|
|
Witam,właśnie orientowałam się busami do Modlina,ponieważ w połowie sierpnia również muszę się tam dostać.A więc tak -jest linia BIAŁYSTOK-OKĘCIE -przewoźnik express-podlasie (www.express-podlasie.pl) wsiada się w Zambrowie,ale na obecną chwilę czekają na zgodę Urzędu,czy mogą na lotnisko w Modlinie transportować pasażerów,na dzień dzisiejszy można dojechać tą linią z Zambrowa do Al.Jerozolimskich w Warszawie i tam na parkingu strzeżonym jest prywatna linia busów do Modlina (dojazd około 1 godz.jak nie ma korków do Modlina),adres tej firmy www.modlinbus.pl,tel.0503-558-148. Natomiast firma przewozowa z Ełku -TRANS-AVIA,która obsługuje Ełk-Łomża-Okęcie nie będzie transportowa pasażerów do Modlina,takie info uzyskałam około miesiąca temu dzwoniąc do w/w firmy. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |