Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wydymali Marionetkę. Nie pierwszy raz. Kvrski nadal szefem wydziału propagandy. |
Stał z lysym facetem koło trzydziestki i dziewczyną blondynka koło 25lat;) ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wydymali Marionetkę. Nie pierwszy raz. Kvrski nadal szefem wydziału propagandy. |
Pisze enigmatus : Staram się utrzymać go na pierwszej stronie forum, ale wszystko robię po godzinach w swoim wolnym czasie. Plakatów wydrukowanych i powieszonych własnym sumptem już nie liczymy. To cosik się marnie starasz, kolego, bo kogo nie zapytam, to nikt nic nie wie... Speed jest firmą komercyjną jako i jego jego portal, więc nie ma się co dziwić. Forum nie jest moje! Do niektórych tematów dostęp jest po zarejestrowaniu się. No, tak, ale Masa Krytyczna to ma być masa!, a nie impreza elitarna, dla zalogowanych, tak? Czy ja może czegoś nie rozumiem w tej idei, to niech mnie ktoś oświeci! Borys-50
|
|
Re: Wydymali Marionetkę. Nie pierwszy raz. Kvrski nadal szefem wydziału propagandy. |
lomzyniak2, multimedia ma tanszy internet, w pakiecie szczególnie... Już kilka razy mnie namawiali przy okazji wizyt w ich biurze ale nie chciało mi się zawracać tym głowy... I też mówią o 20Mb/s a słyszałem że vectra także ma takie osiągi, więc to już dawno żadna nowość. Dlatego warto czasami się czymś zainteresować a nie życ w błogiej nieświadomości i mieć "najszybszy" internet. A po za tym te 20 mb/s w ist to raczej pobożne życzenia niż realne osiągi, co czasem sprawdzam na testerach prędkości...
|
|
To i tutaj wkleje obrazek :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wrzuć fotki lub opisz dokładniej...może to piesek,którego poszukuje niko od długiego czasu...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |