Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Muszę przyznać, że Prawo i Sprawiedliwość zadbała o pielęgniarki. Czapki z głów. |
uuuu znowu reklama następnego weterynarza ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Muszę przyznać, że Prawo i Sprawiedliwość zadbała o pielęgniarki. Czapki z głów. |
Sztywny chłopak, tak!! a znasz go ????
|
|
Re: Muszę przyznać, że Prawo i Sprawiedliwość zadbała o pielęgniarki. Czapki z głów. |
Admin, jedź do tej pani do domu i ustaw jej stałe logowanie bo zaraz znowu będziemy mieli jakąś teorię spiskową.
|
|
Nawet dziś się obudziłam i miałam go przed oczami... :(
|
|
Indar zwlaszcza w twoim wydaniu indyku:)
|
|
Liczniki niby są, wszystkie mieszkania niby zostały obejrzane i niby nikt nie kradnie a co miesiąc brakuje ileś tam metrów sześciennych wody. Gdzie pojawił się ubytek? Jakim cudem? Kto tę wodę wziął i w jaki sposób? Nikt nie wie, !!!!!!!!!!!!!!! Mysle ,ze to dobry sposob UOKiK!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jak dla mnie Masa to tez niezla rozrywka. Jest okazja spotkania i poznania nowych ludzi, ktorzy interesuja sie tym co ja. Pooglaszalem znajomym, znajomi - znajomym i tak dalej, duzo nie trzeba bo Łomża nie jest duza. Mysle ze jakas informacja na portalu nie zmienila by frekwencji :PP Po co sie czepiacie. Nic wam nigdy nie pasuje, to zrobcie cos sami. Pozdrawiam:) facmen
|
|
rzepicha- co za okropny babsztyl...
|
|
U kogo można zrobić prawo jazdy na samochód gdy się ma 16 lat ale jeżdżąc samochodem a nie skuterem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |