Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiedza ustępuje miejsca ideologii i zacietrzewieniu |
Szukam chetnych osob na wyjazd w kierunku Holandii,Niemiec. Więcej pod nr tel ; 506098286
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiedza ustępuje miejsca ideologii i zacietrzewieniu |
Ja i tak tankuje za 50zł :p a tak na serio to faktycznie, zmowa jak nic! dlatego kiedy tylko jestem w bialym zawsze korzystam i leję do pelna!
|
|
Jeśli ktoś coś wie w tej sprawie bardzo proszę o kontakt, każda informacja jest bardzo ważna, dzieciak cieszył się rowerem parę dni :-( gg 2702420
|
|
ja rozumiem że nie każdego stac. Ale nie rozumiem po co tak się poniżac w stosunku do samego siebie? kupisz spodnie za 20zł to ile w nich pochodzisz? to po pierwsze a po drugie jak juz cos to najpierw pralnia chemiczna... te 150zł mozna przecież uzbierac a za ta cene wystarczą na kilka sezonów niż latac co miesiac i kupywac te "torby ciuchów". Lepiej 1 rzecz a porządna niż masa szmat...
|
|
znów jakiś bach nie upilnował "komunijnej zabawki"... Masakra...
|
|
Zwróćcie się do pracodawców niech płacą uczciwie to paliwo nie będzie drogie!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gdzie kupujecie ubrania w łomży? bo znam kilka sklepów na długiej i starym rynku, gdzie jeszcze polecacie, fajne, dobrej jakości i w przystępnej cenie?
|
|
Jeżeli jesteś zainteresowany to mam do dyspozycji bus, nr: 602579954
|
|
Lejdis może i niezły, ale co to za sklep z odzieżą bez przymieżalni... Poszłam dziś do maskarady zobaczyć co w trawie piszczy i powiem szczerze, że nie ma się do czego przyczepić, panie były dwie uprzejme dodam, a ciuchy, wiadomo jak to po złotówce -nie wymagajmy niewiadomo czego. Gdyby było źle to zapewne wieszaki nie błyszczałyby pustkami...
|
|
<> A jaka tu mowa o wszach?Odezwał się ten co je ma i zaindyczył się jak indor przed stosunkiem:)) <>W razie alarmowania syreny należy bezzwłocznie udzielić pomocy NA TRZEPALNI!!!:))
|
|
Nie musisz nawet podawać. Wystarczy, że podczas instalacji zaznaczysz opcję skopiuj ustawienia MAC czy coś takiego. Dwa tygodnie temu robiłem i śmiga bez problemu na 2 laptopach. rudy błazen z druhem
|
|
dzieki ;* z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |