Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MĘSKIE WYBORY 2020 |
Rower był przypięty , a mój nr gg 2702420
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MĘSKIE WYBORY 2020 |
łomża i białystok to samo - wszyscy mają refluks i alergię i w ciemno bez badań na to leki zapisują. może u części dzieci ta diagnoza to strzał w dziesiątkę ale u większości to trucie niepotrzebnymi lekami. Najłatwiej wziąć od lekarza rodzinnego skierowanie do szpitala na gastro na diagnostykę problemu, telefonicznie umawia się termin w wybranym szpitalu w Warszawie, na oddziale w ciągu 3 -5 dni dziecko przejdzie kompleksową diagnostykę i postawią diagnozę. Ja tak zrobiłam i nie żałuję, w Warszawie byli zszokowani jak można dziecko na refluks 2 lata leczyć skoro dziecko go nigdy nie miało, problem tkwił w czymś innym.
|
|
Do 4lomza wogole nawet nie bede probowal pisac bo kazdy wie ze tu jest totalna olewka.
|
|
dajcie znac jak będzie promocja na srajtaśmę po czeczenach
|
|
Autor: nowal12 (---.lomza.mm.pl) Data: 25-07-12 14:15 Janusz Kos piszesz,że niedługo się skończy to towarzystwo wzajemnej adoracji ale,niekyórzy prezesi już teraz powoli przekazują działy sp-ni rodzince patrz SP PE-ktywa Nowal12 w internecie jest strona CBA możesz to zgłosić;)
|
|
Zapraszam do obejrzenia mojego portfolio pod adresem: http://www.mhstudio.pl Zdjęcia a uroczystości chrztu możecie Państwo zobaczyć na moim blogu pod adresem: http://michalhoffman.eu/?p=635 Pozdrawiam serdecznie Michał Hoffman
|
|
Wczoraj w okolicy schroniska znalazłam piska, który stał przy drodze. Jest bardzo przyjazny i miły. to kundelek, szczeniak. jakaś mieszanka amstafa lub coś podobnego. Jeśli komuś zaginął taki piesek to proszę o kontakt. 862141449
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |