sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Muszę przyznać, że Prawo i Sprawiedliwość zadbała o pielęgniarki. Czapki z głów.

uuuu znowu reklama następnego weterynarza ?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Muszę przyznać, że Prawo i Sprawiedliwość zadbała o pielęgniarki. Czapki z głów.

Sztywny chłopak, tak!! a znasz go ????

Re: Muszę przyznać, że Prawo i Sprawiedliwość zadbała o pielęgniarki. Czapki z głów.

Admin, jedź do tej pani do domu i ustaw jej stałe logowanie bo zaraz znowu będziemy mieli jakąś teorię spiskową.

Nawet dziś się obudziłam i miałam go przed oczami... :(

Indar zwlaszcza w twoim wydaniu indyku:)

Liczniki niby są, wszystkie mieszkania niby zostały obejrzane i niby nikt nie kradnie a co miesiąc brakuje ileś tam metrów sześciennych wody. Gdzie pojawił się ubytek? Jakim cudem? Kto tę wodę wziął i w jaki sposób? Nikt nie wie, !!!!!!!!!!!!!!! Mysle ,ze to dobry sposob UOKiK!!!!!!!!!!!!!!

Jak dla mnie Masa to tez niezla rozrywka. Jest okazja spotkania i poznania nowych ludzi, ktorzy interesuja sie tym co ja. Pooglaszalem znajomym, znajomi - znajomym i tak dalej, duzo nie trzeba bo Łomża nie jest duza. Mysle ze jakas informacja na portalu nie zmienila by frekwencji :PP

Po co sie czepiacie. Nic wam nigdy nie pasuje, to zrobcie cos sami.

Pozdrawiam:)

facmen

rzepicha- co za okropny babsztyl...

U kogo można zrobić prawo jazdy na samochód gdy się ma 16 lat ale jeżdżąc samochodem a nie skuterem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org