Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ograniczenie wolności za zniesławienie prof. Chazana. Dzięki Ordo Iuris sąd skazał Annę G. |
każdy zespół aby nie DAMIS z Łomży. nadal żadnych przeprosin ani nic ze strony ADAMA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ograniczenie wolności za zniesławienie prof. Chazana. Dzięki Ordo Iuris sąd skazał Annę G. |
Róbcie róbcie sobie te protesty macie przynajmniej niezłą zabawę, i tyle z tego. A rudy się cieszy , że macie co robić bo pracy brak;p
|
|
Re: Ograniczenie wolności za zniesławienie prof. Chazana. Dzięki Ordo Iuris sąd skazał Annę G. |
Takie spotkanie to jest wspaniały pomysł :) A tutaj coś dla zainteresowanych, którzy siedzą przed komputerem i oglądają filmiki związane z jazdą na rowerze : http://www.youtube.com/watch?v=pEavTjNPhPQ Nagrałem to, aby zachecic ludzi do jazdy :) Do zobaczenia na Masie.!
|
|
nie ma za co:) trzeba przed takimi ludźmi ostrzegać :) ***** ***
|
|
misia3082, ja Ciebie nie obrażam dziecino, więc trzymaj wszy na uwięzi i nie skacz :)))
|
|
protest buhahahah ja proponuje jeszcze lepiej idzcie do wlascicieli stacji na kolanach i proscie aby obnizyli wam ceny do poki nie zrozumiecie jak sie protestuje nie uzywajcie wcale tego pojecia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |