Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Włoski marsz ku samozagładzie. Jedynie 13 proc. mężczyzn i 25 proc. kobiet chce mieć dzieci |
dlaczego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Włoski marsz ku samozagładzie. Jedynie 13 proc. mężczyzn i 25 proc. kobiet chce mieć dzieci |
Zwróciliście uwagę jak poszybowały ceny paliw na łomżyńskich stacjach? W tamtym tygodniu ceny były przynajmniej o 15 gr niższe. Media informują o podwyżkach kilkugroszowych a u nas co się dzieje? Trzeba będzie znowu zrobić protest przeciwko drożejącym cenom paliwa.
|
|
Re: Włoski marsz ku samozagładzie. Jedynie 13 proc. mężczyzn i 25 proc. kobiet chce mieć dzieci |
Basiu znam tą parkę i dziękuje Ci za wsparcie :) Zależy mi na tym by go odnaleźć ,każdego dnia teraz żałuje, jak mogłam nic nie zrobić, dlatego zawsze lepiej żałować, że sie zrobiło niż, że nie zrobiło...
|
|
:):):):) Kto wie , misia :) kto wie:):):) To jeszcze jeden obrazek :) :)
|
|
Heh, to samo dzieje się w innych miastach, żadna nowość. Liczniki niby są, wszystkie mieszkania niby zostały obejrzane i niby nikt nie kradnie a co miesiąc brakuje ileś tam metrów sześciennych wody. Gdzie pojawił się ubytek? Jakim cudem? Kto tę wodę wziął i w jaki sposób? Nikt nie wie, ale kasę za niewidzialną, podobno zużytą wodę przez smerfy, spółdzielnia dzieli na liczbę obywateli i każdy musi płacić. Znam przypadki, gdzie nawet po 200 zł na rok ludzie dopłacają. Nie wiedzą za co. Chodzą, kłócą się i nic z tego nie wynika. Także doprawdy, Łomża nie jest tu wyjątkiem. Ale osobiście radziłbym złożyć skargę do UOKiK, oni dość dogłębnie zajmują się mataczeniem i takimi nieuczciwymi praktykami. Z tym, że oficjalna skarga jest potrzebna. Jak nikt z 30 mieszkańców danego bloku nie ma jaj i boi się nie wiadomo czego, by złożyć skargę to i tak się dzieje, że są dymani w pupę. Powodzenia. Moi rodzice też walczą z tymi złodziejami, aczkolwiek na terenie innego miasta. Ja nie mieszkam tam od 10 lat, ale jak słyszę co się dzieje to włos mi się jeży na głowie. A swojej łomżyńskiej spółdzielni też muszę się przyjrzeć, skoro i u nas takie kwiatki się pojawiają.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |