sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejny sukces milicji Kamińskiego.

Mnie w sytuacji kryzysowej, gdzie również chodziło o psa bezpańskiego, pomogły panie z 4 Łap na Hipokratesa - liczyły wszystko tylko po kosztach, bez zarobku. Na Wojska Polskiego z kolei dostałam zniżkę z racji bezdomności psa.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejny sukces milicji Kamińskiego.

Tam akurat nie byłam. Na Wojska Polskiego pokratował mnie jak idiotkę. Nawet nie chciał opatrzyć psa. Nie mówie już o jakiejś operacji tylko opatrzeniu rany. Aby piesek mógł właśnie do dziś normalnie wytrwać, żeby zawieść go do schroniska. Pani Sylwia Rutkowska poradziła mi chirurga, który się właśnie tym zajmował ponieważ ona nie ma specjalizacji w tym kierunku. No i właśnie Pan z Hiokratesa, prawdopodobnie P. Leończuk poradził mi, abym psa oddała do schroniska ponieważ to jest bardzo duży koszt, jest to złamanie otwarte więc i rehabilitacja, koszty operacji, leki by mnie przerosły i nie byłoby mnie stać na taki wydatek. W schronisku przyjeli pieska i zadzwonili po lekarza. Wiec mam nadzieje, że będzie dobrze. Natomiast wracając do wete z Wojska Polskiego to ten Pan nie jest wete z powołania. Wysłał nas z kwitkiem i miał to gdzieś. I jeżeli będzie Pan to czytał to najpierw niech pan zastanowi się nad tym czy Pan powinien być weterynarzem! Każdemu trzeba pomagać nawet odrobinę chęci z Pana strony by się przydało! Ciekawe czy jak by tego wete znalazł ktoś na ulicy i każdy lekarz by mówił, że on nie może pomóc ciekawe czy by mu było miło :) Też mam zawód medyczny i widze kiedy człowiek ledwo co wiąże koniec z końcem to nie mówie mu" ja nie moge przyjąć, bo mi za darmo nie kazano! " Więc sumując moją wypowiedź NIE POLECAM PANA WETE Z WOJSKA POLSKIEGO! Zero powołania do zawodu weterynarza!

dobre są w HD, jest w alfie i białej.

przestępcy to nasz klamę a nie jakieś tam ochraniacze CXRSa1

nieźle latem będzie jechać z takiego "sandała"

@dvw

Nie dziw się. PUP w Łomży miewa intratne oferty, ale skoro tam praktycznie pracują dwie rodziny ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org