Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stanisław Tyszka zdradza kulisy odrzucenia kandydatury ks. Isakowicza-Zaleskiego |
retro co to to nie!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stanisław Tyszka zdradza kulisy odrzucenia kandydatury ks. Isakowicza-Zaleskiego |
Treść jest ukryta
|
|
Re: Stanisław Tyszka zdradza kulisy odrzucenia kandydatury ks. Isakowicza-Zaleskiego |
Treść jest ukryta
|
|
Znalazłam nie dawno pieska. Jest to pies rasowy. Chyba nie ma rodowodu, bo nikt go nie szukał. Znalazłam go 4 dni temu. Dałam mu jeść, wykąpałam go, miałam oddać go do schroniska, bo tam napewno ktoś by takiego pieska zabrał, być może znalazł by się właściciel, naprawde jest mądrym psem, ale nie miałam jakoś czasu na to żeby tam jechać, a może go nawet oddawać. Wczoraj, pies wymknął się z posesji, przez dziurę w płocie, potrącił go samochód. Ma ranę otwartą na tylniej łapie. Jeździłam po każdym weterynarzu, nikt nie chciał mu pomóc, ponieważ jest to pies bezpański. Pan na Wojska polskiego widział stan psa stał jak głupi i zastanawiał się i stwierdził, że go nie weźmie, a czemu?! BO NIE MA KTO ZAPŁACIĆ. Nie starć mnie na to by zapłacić im kilkaset złotych. Ponieaż miałam szczeniaka, był słaby i też go ten facet z Wojska Polskiego leczył zapłaciłam mu 300 zł,a pies po 2 tyg, już nie żył. Więc nie dam im znów kasy po to żeby znów było to samo. Na ul. krótkiej też miał to w nosie, na hipokratesa też. Co to jest za powołanie! Jestem w szoku. Zostało już mi tylko im zapłacić, ale w Łomży napewno tego nie zrobie.
|
|
dvbt
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |