sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
\"Syn Jacka Kurskiego zaczął mnie krzywdzić, gdy miałam dziewięć lat\". Czy dwukrotnie umarzane śledztwa były rzetelne?

moze kebab na dworcu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: \\\"Syn Jacka Kurskiego zaczął mnie krzywdzić, gdy miałam dziewięć lat\\\". Czy dwukrotnie umarzane śledztwa były rzetelne?

Zaraz będziemy mieć w mieście plagę złodziei katalizatorów.

Re: \\\"Syn Jacka Kurskiego zaczął mnie krzywdzić, gdy miałam dziewięć lat\\\". Czy dwukrotnie umarzane śledztwa były rzetelne?

pisze ten co już średnią szkołę skończył :D i najwięcej wie
idz na skuter lepiej

Kasia napisz do mnie na poczte albo ty podaj poczte gg ci napisze mam sprawe

Czy wie ktoś może jak szukać pracy za granicą.czy może jast jakaś strona www.

napisz e-maila na adres: instal-tom.lomza@wp.pl. Napisz gdzie mieszkasz i coś wykombinujemy. Pozdrawiam

rudy błazen z druhem

LP Elektronik na rogu Sikorskiego i Woj. Pol. można tam negocjować ceny mi dali 25% rabatu jak trochę powalczyłem

będę w sobotę

Słuch psa rejestruje dźwięki o tak niskiej częstotliwości jak 16 Hz i tak wysokiej jak 50 000 Hz (dla porównania: skala słyszalności dla człowieka kończy się na 20 000 Hz). Zwierzaki te słyszą odgłosy oddalone o 80 metrów, podczas gdy człowiek zarejestruje je dopiero z odległości 20 metrów. Ta wrażliwość sprawia, że głośne dźwięki są bardzo nieprzyjemne dla psich uszu, a dłużej trwające mogą uszkodzić narząd słuchu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org