Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piękna jest ta PiSlandia. |
Właśnie tez tak uważam przy 1\3 wody samochód miałby na pewno problemy z jechaniem a nawet z odpaleniem... poza tym tankuje tam swój samochód od kilku lat i nigdy nic sie nie działo... Wiec Kamikadze przesadzasz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piękna jest ta PiSlandia. |
Jak się nie ma gdzie usiąść to można iść do innego lokalu :)
|
|
3 lata temukupowałam w Ostrołęce, do którego obuwniczego nie zajrzysz są glany, czy 20 będą to nie wiem, ale 10 napewno tam znajdziesz
|
|
Dobra rada!;) Po co się cisnąc w małym pomieszczeniu;))
|
|
Moim zdaniem Quatro jest miejscem jakiego brakowało. Nie dość, że na każdej imprezie jest całkiem fajna muzyka (choć to jest element jeszcze do poprawy), świetna atmosfera, to w dodatku człowiek nie boi się iść tam z kobietą w obawie, że jakieś pacany zaczną zadymy robić, bo ochrona bardzo sprawnie, a przede wszystkim kulturalnie sobie radzi z takimi panami.
|
|
Gdzie i za ile można zrobić zdjęcie RTG zębów? facmen
|
|
|
No no, cięta riposta makmarc...brawo brawo, ale każdy ma prawo do swojego zdania. Tak jak już mówiłam, tu nie chodzi o zepsucie komuś opinii tylko o indywidualne patrzenie na sprawę, Tobie się podoba, dla mnie nic specjalnego i z tym nie da się dyskutować. Ile ludzi tyle opinii i w dodatku każda inna. Mnie nie zachwyciło! A jeżeli chodzi o moją kulturę to jest na właściwym miejscu dlatego moja noga tam nie postanie:) facmen
|
|
łot tak dla luzzu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |