Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podwyżka cen ciepła w Łomży |
Te konto to VipeReK jakby co, cos mi sie konto bugnelo, a co do czego Zenit, ciesze się,że szanujesz ludzi, motorower to wstęp do motoryzacji, moim zdaniem bo w skuterze dajesz gazu, hamujesz, dajesz kierunki i tyle. A tak to zmieniasz biegi i wgl. pozycja motocyklisty ktora jest wygodna. Ale jak ktos usaza ze skutery sa fajne, to tez dobrze. Nie sa zle na pewno, tylko kto jak woli. Jak zobaczylem post Czesia o wuwuzelach to malo co nie spadlem z krzesla :o
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podwyżka cen ciepła w Łomży |
chyba obmiar? bo mur stoi a nie jest projektowany.! rudy błazen z druhem
|
|
Ja rzeczy sa nie zniszczone to do Caritasu oddaj lub do jakiego kolwiek domu pomocy , Caritas jest na Giełczyńskiej lub na ul.Pięknej
|
|
Polecam do caritasu, przynajmniej się komuś przydadzą :)
|
|
oo co chodzi
|
|
jak wchodze na strone Caritas Łomża to siedziba wyswietla sie na Rybakach. To gdzie w takim razie jechac?
|
|
Dziękuję za włączenie sie do dyskusji. Dzisiaj w Pytaniu na śniadanie w programie 2 w końcu podjęto temat powikłań poszczepiennych. Cieszę się, że ludzie zaczęli myśleć.
|
|
A kontenery to chyba wiesz, że z PCK mają wspólne tylko logo - należą do prywatnej firmy, która odzież wrzucaną do kontenerów sortuje i ponownie sprzedaje. PCK nie ma z tym nic wspólnego. Lepiej oddaj do Caritasu - tam może przynajmniej komuś tymi ciuchami pomożesz.
|
|
Moja rodzina oddaje niepotrzebne, za małe rzeczy po dzieciach konkretnym rodzinom. Później widać jak chodzą w znajomych ciuchach. To dobre uczucie.
|
|
kopów nasadziłbym i raz dwa by było bezpieczne osiedle
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |