Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krynicka dyrektorem MPGKiM - Poziom zero! Piekarski kontra Krynicka |
No własnie :D Dlatego nie poszłes jak to napisales z grubej rury... :) od czegos trzeba zaczynać i co najważniejsze miec cos czego jak sam napisales nie masz ;) Cierpliwość. Nielicznym udaje sie na starcie uderzyć w ludzi ale to jak z toto lotkiem :] Ja po około 10 latach zabawy z muzyką, programami itp itd. dopiero wydaje pierwsze EP i myślę że nie ostatnie bo przez ten szmat czasu wiem sam po sobie że sie rozwinąłem i przynajmniej w połowie wiem co z czym ;) tak więc nigdy nie mów nigdy :) Bo czasem życie zaskakuje z dnia na dzień ;) ;) http://vimeo.com/37104300
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krynicka dyrektorem MPGKiM - Poziom zero! Piekarski kontra Krynicka |
Kamil - fajnie, Maryli nie lubię wiec już nie zostałam
|
|
A mi to już się pracować nie chcę,tylko Mariolka mnie goni do roboty.
|
|
w kaczoplascie non stop się reklamują "dobra praca na kierowce"
|
|
a mnie gościniec ominął już 2 raz z rzędu. no nic warunki nie sprzyjały niestety żeby tam dotrzeć ;p
|
|
Pracy w Łomży jak na lekarstwo. ale nie licz na cud, że te 2k miesięcznie dostaniesz. współczuje sytuacji naprawdę. optymistycznie moge powiedzieć dla chcącego nic trudnego, gorzej jeśli jest tak, że nie tylko chcesz ale i musisz. szczerze powodzenia życze mam nadzieje że uda Ci sie cos znaleźć
|
|
jestem ciekaw ile osób by przyszło jak by było to w jakiejś hali i trzeba by było kupić bilet, pewnie koncerty by się nie odbyły, a tak ilu mamy wiernych fanów maryli i pedała kamilka? tysiące, śmiech na sali albo jak woli jedna z osób na tym forum... masakra!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
czyli dobrze słyszałem, bo już myślałem że ktoś ploty jakieś puszcza bo dużo takich plotkarzy na mieście ;p ale to już nawet sie komentować tego nie chce
|
|
Masakra ...
|
|
Kur** wam nigdy nic nie pasuje...
|
|
Przemku, idz moze lepiej pojezdzic na tym skuterze. Ja na Twoim miejscu nie marnowalbym czasu na rozmowy, tylko smigal skuterkiem i za pare lat wspominal stare dobre czasy. To bedzie najrozsadniejsze. Szerokosci :)
|
|
kto wam takich glupot naopowiadal, ze mozna sie jezdzic wokol bloku bo sie czlowiek boi? a slyszeliscie o zabraniu uprawnien do kierowania pojazdem? lepiej sie czyms takim nie zaslaniaj. a chociazby zaklocanie porzadku publicznego, jesli byloby to po 22 to dodatkowe zakl. ciszy nocnej. owszem powiedz, ze nie przyjmiesz, tylko nie zdziw sie, jesli bedzie pozew zbiorowy wobec takiej osoby jak ty i kazdy przyzna, ze robisz to umyslnie (czyt. specjalnie) i wtedy otworzysz buzke i nic nie powiesz wiecej, a tatus zaplaci mandacik plus koszta sadowe nikt nikomu nie broni jezdzic, ale z umiarem i glowa.
|
|
Autor: przemek98 (---.204.60.150.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 21-07-12 11:46 mi o to chodziło że na jednym pasie prawym mogą jechac 2 pojazdy obok siebie na raz a nie że np. ja jadę lewym a ktoś musi mnie wyprzedzac prawym. Nie chcę już się kłócić, ze nie znacie przepisów drogowych, więc tylko wkleję coś, a sam wywnioskuj to co napisałeś... Kierującemu motorowerem zabrania się: jazdy po jezdni obok innego uczestnika ruchu (art.33 ust.3 pkt.1) jazdy bez trzymania co najmniej jednej ręki na kierownicy oraz nóg na podnóżkach (art.33 ust.3 pkt.2) czepiania się innych pojazdów (art.33 ust.3 pkt.3) jazdy bez kasku ochronnego (art.40 ust.1) przewożenia pasażera, który jest w stanie nietrzeźwości, w stanie po spożyciu alkoholu lub innego środka działającego podobnie (art.45 ust.2 pkt.2) lub bez hełmu ochronnego (art.40 ust.1) korzystania z telefonu wymagającego trzymania słuchawki (art.45 ust.2 pkt.1) A po za tym jeżdżąc w kółko często większość nie patrzy również na przepisy (np: zawracanie na ciągłej przed skrzyżowaniem, brak sygnalizacji manewrów itp.) a do tego Przemku policja już może przyjechać i mandat wlepić, a jeżdżący w kółko na pewno nie wjeżdżają na skrzyżowanie i nie czekają, aż inni uczestnicy wykonają swój manewr zgodnie z pierwszeństwem... A w sądzie już by wytłumaczenie nie przeszło, że ćwiczysz...
|
|
Takie żarty ?
|
|
Zawsze najwięcej mają do powiedzenia Ci, których nie było, Ci, którzy coś gdzieś słyszeli od innych i dalej przenoszą plotki. Jak co tydzień byliśmy w tym klubie ze znajomymi, impreza była udana, kto był to wie jak ludzie się bawili. My mieliśmy rezerwację, którą ja robiłem w tygodniu i już wtedy nie było praktycznie wolnych (czyt. niezarezerwowanych stolików), więc jakim cudem dziewczyny mogły usiąśc przy pustym stoliku? Widzieliśmy, jak kręciły się od samego początku i przesiadały się to tu, to tam, szukając miejsca. A sytuacja odnośnie dziewczyn, które chciały zabawic się bodajże na wieczorze panieńskim tanim kosztem, to po prostu żenada. Widziałem całą sytuację z ochroną i panowie zachowali się bardzo w porządku, z pełną kulturą, a dziewczyny, które ewidentnie były pod wpływem %%% nie przebierały ani w słowach, ani w gestach, czepiając się do jednego klienta o całą tą sytuację, dla mnie to po prostu śmieszne. Nie stac Cię, żeby przyjśc do klubu, napic się i dobrze zabawic, to nie przychodź, i nie będzie takich problemów. Wiadomo, że Ci, którzy otworzyli ten lokal (chwała im za to), nie bawią się w instytucję charytatywną, i jeśli ktoś leje sobie spod stołu, to finał takiej imprezy jest tylko jeden. Tych dziewczyn było kilka i to, że tamta dziewczyna miała, jak to piszecie, torebkę o wymiarach koperty, to nie znaczy, że inne nic nie miały. Nie umiesz się zachowac, nie umiesz się bawic, po co wychodzic w ludzi? Takie jest moje zdanie. Co do samego klubu ... Raz jest lepiej, raz gorzej, jak wszędzie, ale to w dużej mierze zależy od towarzystwa, które się zbierze. Ja jestem zadowolony z tego miejsca, bo idę tam i wiem, że będę się dobrze bawił, nikomu nic się nie stanie, a i zarówno dziewczyny, jak i chłopaki, którzy tam pracują nie sprawiają problemów i pilnują, żeby wszystko było w porządku. Zobaczcie tak naprawdę, ile pieniędzy, czasu i poświęcenia poszło, żeby to tak wyszykowac, zobaczcie, ile pracy mają na takiej imprezie, nie jesteście tego zrozumiec, bo idziecie nie do siebie i reszta Wam wisi. Macie lepsze pomysły? Wykładajcie kilkaset tysięcy i otwierajcie swoje, wtedy pogadamy.
|
|
_mały_, a no takie żarty..:D
|
|
fajny występ :)
|
|
dokładnie genia wie najlepiej ;p
|
|
http://demotywatory.pl/3874769/Bohaterem-wcale-nie-trzeba-sie-urodzic
|
|
po co pracowac dolary przysla z greenpointa i bedzie lux
|
|
twardziel
|
|
Miasto ogłosiło przetarg „nieograniczony” na remont „zabytkowego” ogrodzenia cmentarza! Jak myślicie, kto wygra ten przetarg „nieograniczony”? Kto robił ekspertyzę techniczną i projekt? Kto zrobił przedmiar do celów przetargowych czyli, inaczej mówiąc, kto powiedział prezydentowi ile ma kasy przygotować? Kto tę robotę będzie odbierał? Ja już to wiem! To takie bezkonkurencyjne pięć w jednym.
|
|
A i kadrowa psuje atmosferę. Taka słodka trucizna. A tak to w porząsiu;D
|
|
Alicja stara jesteś i powinnaś siedzieć w domu spędzając czas na różnych forach internetowych. Nieźle ci wychodzi pisanie referatów.
|
|
witam poszukuje sprawdzonego fachowca od instalacji gazowych
|
|
I takie same ja mam prawo wyrażać swoje zdanie na temat Twoich co tygodniowych postów ... więc jak widać czytać ze zrozumieniem umiem ... Moim zdaniem Maskarada jest ok, ale trzeba być w dniu dostawy na zakupach . Pozdrawiam
|
|
|
|
Dzięki wielkie za informacje:)
|
|