sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Odkryte faktury: respiratory nie za 200, ale 370 mln zł

Ja osobiscie na statoilu nie tankuję... Jak leje dobrego diesela to tylko verve. Kiedyś jak był jeszcze Shell to polecałbym tam tankowac, ale teraz leje verve i silnik chodzi jak igiełka, spalanie odrobinę mniejsze, autko jakby dynamiczniejsze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Odkryte faktury: respiratory nie za 200, ale 370 mln zł

Klaro palarnię moze mają ale moze nie wszyscy z niej muszą korzystac. Bo moze tam traktują klientow na gorszch i lepszych tak jak w przypadku rezerwacji o ktorch pisała autorka tematu.

*Klara25 nie, nie, i po tysiąc krotnie nie... nie zgodzę się z Tobą:) w jamie nigdy nie było dobrej muzy i nie będzie!!!! Nigdy for ever and never:P a na nutach się chyba znam.

*CSRSa1 teraz to się uśmiałam hihihi rozczaruję Cię maślanych oczu nie robią do modelki mi daleko hehehe a jako obsługa z mojej perspektywy wszystkich traktują tak samo ;)

*Janusz kos dziękuję za radę ;)

*Klara25 dobra, dobra już nie bądz tak skromna.... ;)

Cóś musisz mieć w Sobie takiego.... że... ?:)

Znowu ten Kretyn !!

Klara25 ja myślałem że napiszesz, Ja jestem też jestem pod wrażeniem twej skromnej osoby... a tu nic zero:)

NołNejm ja z tymi kryteriami i selekcją to żartowałam..:)
A co do opini - to dobrze wiedzieć jakby co..:)

kolego kamikadze20063

cytujesz stare przepisy! Jak już chcesz cytować prawo o ruchu drogowym to szukaj tekstu jednolitego będą tam wszystkie zmiany!
Cytat:

Kierującemu rowerem lub motorowerem zabrania się:
1) jazdy po jezdni obok innego uczestnika ruchu, z zastrzeżeniem ust. 3a;
3a. Dopuszcza się wyjątkowo jazdę po jezdni kierującego rowerem obok innego roweru lub motoroweru, jeżeli nie utrudnia to poruszania się innym uczestnikom ruchu albo w inny sposób nie zagraża bezpieczeństwu ruchu drogowego.

Wyprzedzanie z prawej strony jest dozwolone!
Cytat:

10. Dopuszcza się wyprzedzanie z prawej strony na odcinku drogi z wyznaczonymi pasami ruchu, przy zachowaniu warunków określonych w ust. 1 i 7:
1) na jezdni jednokierunkowej;
2) na jezdni dwukierunkowej, jeżeli co najmniej dwa pasy ruchu na obszarze zabudowanym lub trzy pasy ruchu poza obszarem zabudowanym przeznaczone są do jazdy w tym samym kierunku.

Ja osobiście radze wszystkim, którzy pouczają innych aby zastanowili się nad swoim postępowaniem na drodze. Młodszym kolegom doradzam pokorę bo posiadanie 19 pkt na 20 z testu nie mówi o tym jakim się jest kierowcą. Tu trzeba lat praktyki i setki tysięcy przejechanych kilometrów!

kilkaset tysięcy?
zjedź na ziemię, kilkadziesiąt i to z grubą nadwyżką.

Kilkaset to może kosztował wystrój Warki, Amnezji ale nie ten karton i trochę dech na ścianach z plasikowymi żyrandolami i nalepki z grafikami.

Gdzie w Łomży lub okolicy kupię grys ozdobny lub biały kamień dekoracyjny do ogródka? Może ktoś orientuje się z ceną za tonę?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org