niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ależ się ta nieszczęsna totalna chamówa nakombinuje.

Janusz Ty nawet nie jesteś Mnie godzien:)) już nie mówię o realizacji:))

A kto Tobie powiedział żeś piękny i mundry Mama?:))))))) no fakt dla każdej Mamy synalek jest bez błędny:)))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ależ się ta nieszczęsna totalna chamówa nakombinuje.

Ta przerwa u dołu to oczywiście woda

http://zapodaj.net/6fbef02c0462b.jpg.html

Z pewnością niektórzy wrócą...i nie wątpię , że będą się dobrze bawić....Po wczorajszym wieczorze ja i moi znajomi na pewno nie !!! Swoje pieniądze mogę wydać na naprawdę dobrą zabawę, tam gdzie dbają o klienta i są przygotowani na różne okoliczności. Nawet tak prozaiczną jak pomyłka z rezerwacją.

Tak...właśnie podejście do klienta to podstawa...Całkowicie zgadzam sie z tą opinią.

Klara25 no nie gadaj masz coś w sobie..... nie wiem co..... pobudziłaś moją wyobrażnię :)

OK poważnie chyba pozwolisz że z Tobą po flirtuje?

Selekcję powinni robić przy wejsciu,a nie przy stoliku i wtedy by nie było problemu.

http://www.youtube.com/watch?v=Gocc1jo1ozc&feature=youtu.be

podniecasz sie tym filmikem z tym kretynem jakby ci wode po ogorach obiecał

do green
selekcja owszem, ale kartka z kryteriami? np co by tam było? nie wpuszczamy w obuwiu sportowym? tylko w czarnym a białe odpada pomimo ze nie jest to obuwie sportowe tylko np polbuty. prognozy to z tego nie bedzie napewno.

co do tej sytuacji... no żal i nic więcej. tak klientów sie nie traktuje. szczerze wygląda to tak jakby potraktowano was jak jakichś lumpów czy co. przykre doswiadczenie.

nie wiem ile w tym prawdy ale doszly mnie tez sluchy ze podobno jakąś klientke wczoraj tam wyrzucili czy cos bo podobno wniosla swoj alkohol czego tez nie byli w stanie jej udowodnic. rada dla klientow. bierzecie butelke to zawsze bierzcie paragony. tak samo jak zamawiacie jedzonko to tez paragonik. wtedy zaden cham was o nic nie oskarzy.

aha i żeby w takim lokalu, gdzie napewno poszla kupa kasy na wystrój, bo wystrój naprawdę jest ładny, nie było kamer? troche dziwne prawda?

tutaj ktos pytal o tą palarnie? jest gdzies jakis przepis ze jeżeli ta palarnia jest pomieszczeniem wentylowanym i co ważne jest pomieszczeniem zamknietym to jest to zgodne z prawem. jedyne co moze boleć fakt że jest tam też bar a sadze ze jak wszyscy tam beda palic i bedzie siwo jak swego czasu w hattricku czy 54 to wszystko przesmiardnie tymi papierochami i napewno nie bedzie milym uczuciem siedzenie tam. ale to tylko skromna opinia z mojej strony.

I żeby nie było niejasnosci nie oceniam obsługi tego lokalu od strony prywatnej bo ich nie znam. ale podczas swojej pracy gdzie przychodzi mnostwo klientow, kazdego powinni traktowac jednakowo bez roznicy czy zostawi u nich 20 czy 200zl. pamietajcie ze jeden zadowolony klientow to kilku nastepnych, a z kolei niezadowolony nie dosc ze nie wroci to napewno nie zatrzyma dla siebie tego w jaki sposob zostal potraktowany.

dziekuje za uwage :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org