sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powodem pandemii w Polsce mogą być Ukraińcy

sory rzepicha ale on juz kupil i to tam gdzies na ks anny dal cos niecale 120000 zl za 2 pokojowe a teraz wsadzi ze 20-30 tys w remont a szkoda bo twoje pewnie jest w lepszym stanie ale co pospieszyl sie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powodem pandemii w Polsce mogą być Ukraińcy

poważnie piszesz? czy jak ten pan wyżej co ma problem ze sobą

Na RMS patrzyłam, chciałam na miejscu kupić żeby przymierzyć bo moja stopa jest taka niewymiarowa...no nic, dzięki. Dr Martensy może dłużej trzymają, ale glany mają taki swój urok... mam jedne 5 lat co przeszły od siostry do mnie i nadal są w dobrym stanie, także pozdro ^^

rudy błazen z druhem

pomysł dobry, tylko lokal dużo za mały. Nie wiem czy 20 osób tam swobodnie wejdzie

zapytaj w aptece, może tam mają?? a tak na serio na Krasce jest firma która znajdzie dla CIebie szybę,,,powodzenia

SeizeTheDay

Podaj mail-a do siebie.

Pozdrawiam

Może nikogo nie było w domu i wyliczyli średnie zużycie.

Dodają stan z licznika głównego podzielony przez liczbę mieszkań.

Witam jadę pod koniec miesiąca lipca do Holandii autem osobowym.Zabiore 2 osoby w kierunku Hanoveru,Oldenburgu,Holandii lub w okolicach.Proszę o kontakt.

WSTYD.ZERO POSZANOWANIA DLA KOBIET.

Też to już dawno zauważyłam. I również uważam, że to oszustwo. Jeśli już muszą doliczać jakieś metry3 za tych, co nie płacą, to niech to zrobią w oddzielnym punkcie, gdzie będzie wyraźnie napisane, za co te metry, a nie ściemniają, że np. jak wyżej 115m3-100m3 = 18,7m3, zamiast 15m3.
Chyba liczą na łosia, co nie umie liczyć. Ja się w każdym razie czuję oszukiwana.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org