Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powodem pandemii w Polsce mogą być Ukraińcy |
sory rzepicha ale on juz kupil i to tam gdzies na ks anny dal cos niecale 120000 zl za 2 pokojowe a teraz wsadzi ze 20-30 tys w remont a szkoda bo twoje pewnie jest w lepszym stanie ale co pospieszyl sie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powodem pandemii w Polsce mogą być Ukraińcy |
poważnie piszesz? czy jak ten pan wyżej co ma problem ze sobą
|
|
Na RMS patrzyłam, chciałam na miejscu kupić żeby przymierzyć bo moja stopa jest taka niewymiarowa...no nic, dzięki. Dr Martensy może dłużej trzymają, ale glany mają taki swój urok... mam jedne 5 lat co przeszły od siostry do mnie i nadal są w dobrym stanie, także pozdro ^^ rudy błazen z druhem
|
|
pomysł dobry, tylko lokal dużo za mały. Nie wiem czy 20 osób tam swobodnie wejdzie
|
|
zapytaj w aptece, może tam mają?? a tak na serio na Krasce jest firma która znajdzie dla CIebie szybę,,,powodzenia
|
|
SeizeTheDay Podaj mail-a do siebie. Pozdrawiam
|
|
Może nikogo nie było w domu i wyliczyli średnie zużycie.
|
|
Dodają stan z licznika głównego podzielony przez liczbę mieszkań.
|
|
Witam jadę pod koniec miesiąca lipca do Holandii autem osobowym.Zabiore 2 osoby w kierunku Hanoveru,Oldenburgu,Holandii lub w okolicach.Proszę o kontakt.
|
|
WSTYD.ZERO POSZANOWANIA DLA KOBIET.
|
|
Też to już dawno zauważyłam. I również uważam, że to oszustwo. Jeśli już muszą doliczać jakieś metry3 za tych, co nie płacą, to niech to zrobią w oddzielnym punkcie, gdzie będzie wyraźnie napisane, za co te metry, a nie ściemniają, że np. jak wyżej 115m3-100m3 = 18,7m3, zamiast 15m3. Chyba liczą na łosia, co nie umie liczyć. Ja się w każdym razie czuję oszukiwana.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |