Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zero dwadzieścia dwa zgłoś się |
Zapraszam do oberzenia kilku nowych ujęć :) www.kamilzieba.flog.pl Zapraszam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zero dwadzieścia dwa zgłoś się |
Jedzie ktos moze w pon. rano do Warszawy na lotnisko ( Modlin ) ? chetnie sie z kims zabiore. oczywiscie za kase.
|
|
no ja też jestem ciekawa jak to z tym znieczuleniem jest :) ja korzystałam tylko z gazu i to dopiero przy szyciu
|
|
Pijany jechał przez Konarzyce |
Do cyrku się wybierasz w tych butach? Czy będziesz po ulicach chodziła jak pajac?
|
|
kolejny wyznawca kozła DiDi
|
|
SN4P, voodoo, i im podobni... Jak weźmiecie firmę remontową bo odnowienia łazienki, a zrobią wam niezły śmietnik w całej chałupie, też będziecie tacy tolerancyjni? Co mnie obchodzi, że pada deszcz, że obok jest budowa i sto innych bzdurnych tłumaczeń? Do 15 marca mam zapłacić podatek. Nikogo nie obchodzi, że mój pracodawca nie zapłacił mi jeszcze, albo, że nie mam pracy, albo, że..... Tak i tutaj, budowa budową, a pas przeznaczony do ruchu powinien być w takim stanie jak należy. A tak na marginesie powiem Wam, że warto czasami wyjechać gdzieś poza Łomżę, jeszcze dalej niż Piątnica... A jak już Wam się to uda to popatrzcie trochę dookoła, a jak już 'zobaczycie' to pomyślcie, a przynajmniej spróbujcie... ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |