sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zadzwoń do Dudusia

Polecam Fruity Loops w wersji aktualnej na rok 2012. Tylko odrazu zaznacze ze nie jest to program w którym usiądziesz i zrobisz hit lata... :) Zajmuje bardzo dużo miejsca na dysku i ma niezłe wymagania ponieważ dodatkowo istatluje sie do niego roznego rodzaju wtyczki. Troche marne forum wybrałes na zadawanie tego typu pytań bo są fora typowo muzyczne i tak myśle że znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie... Ja robie we FL juz jakies 8 lat i powiem Ci szczrze że jeszcze do konca go nie rozgryzłem ;) Efekty mojej pracy mozesz znalezc np. tutaj :)

http://www.youtube.com/watch?v=KoBip-5OlHs

pozdrawiam

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zadzwoń do Dudusia

Masa to przejazd przez miasto, a nie wyprawa rowerowa.

Ja występuję o 21.30 ale w domu.

Akurat będę się golił, ale mogę w necie puścić!!!!!!!!!!!!!!!!!

karol0009 nie ściemniaj to jest Twój podkład?

Music Maker dziel wklejaj i nic po za tym ale na początek to ok/i:)

Ale tam nikogo nie ma. Tam od dwoch lat nikt nie zaglada :(

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Widzę ze łomża nie ma kultury, po co mam iść jak można zapytać, czy opłaca się do niego iść?? i Jaki jest towar??

karol0009 House, Electro-House oraz Progresive House dla mnie ooo kurna wieki to temu było na fali:) Dla mnie dziś jest to prosta melodyjka......

Mija nie cytuj Alex Jones/a bo jest mało wiarygodny!

Strzały w ciemności....

http://www.veoh.com/watch/v19438350M43dRfqM

karol0009 to jest super, podoba mi się :))

HHHHmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........

karol0009 to naucz się słuchać muzyki hmmm... jak kobiet każda ma coś wartościowego do przekazania:)

Pozdrawiam

nie wiem czy to ten sam kundelek ale widzialem dzis na nowogrodzkiej w okolicy ulicy usmiechu na drodze rozjechanego moze tego szukasz.

http://www.youtube.com/watch?v=nF7Czvdj02w&feature=fvwrel

Ok jak mówiłam nie wszystkim się dogodzi :P hihi ludzie mają swoje gusta i guściki, mi w yamie muzyka się podoba, nie palę a pomimo tego nie przeszkadza mi palarnia w quattro, tylko nie wiem o co chodzi z tym traktowaniem na gorszych i lepszych.. nie spotkałam sie z czymś takim wiec wybaczcie :P

Przemek za jeżdzenie wokół bloku może być ukarany! Pewien małolat mojego sąsiada jeździł tym odkurzaczem i babka z naprzeciwka sie wkurwiła i zadzwoniła po policję i co 100zł mandatu !!! a tez miał tłumik co spełnia normy!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org