Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zadzwoń do Dudusia |
Polecam Fruity Loops w wersji aktualnej na rok 2012. Tylko odrazu zaznacze ze nie jest to program w którym usiądziesz i zrobisz hit lata... :) Zajmuje bardzo dużo miejsca na dysku i ma niezłe wymagania ponieważ dodatkowo istatluje sie do niego roznego rodzaju wtyczki. Troche marne forum wybrałes na zadawanie tego typu pytań bo są fora typowo muzyczne i tak myśle że znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie... Ja robie we FL juz jakies 8 lat i powiem Ci szczrze że jeszcze do konca go nie rozgryzłem ;) Efekty mojej pracy mozesz znalezc np. tutaj :) http://www.youtube.com/watch?v=KoBip-5OlHs pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zadzwoń do Dudusia |
Masa to przejazd przez miasto, a nie wyprawa rowerowa.
|
|
Ja występuję o 21.30 ale w domu. Akurat będę się golił, ale mogę w necie puścić!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
karol0009 nie ściemniaj to jest Twój podkład? Music Maker dziel wklejaj i nic po za tym ale na początek to ok/i:)
|
|
Ale tam nikogo nie ma. Tam od dwoch lat nikt nie zaglada :( z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Widzę ze łomża nie ma kultury, po co mam iść jak można zapytać, czy opłaca się do niego iść?? i Jaki jest towar?? ***** ***
|
|
karol0009 House, Electro-House oraz Progresive House dla mnie ooo kurna wieki to temu było na fali:) Dla mnie dziś jest to prosta melodyjka......
|
|
Mija nie cytuj Alex Jones/a bo jest mało wiarygodny! Strzały w ciemności.... http://www.veoh.com/watch/v19438350M43dRfqM
|
|
karol0009 to jest super, podoba mi się :))
|
|
HHHHmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........
|
|
karol0009 to naucz się słuchać muzyki hmmm... jak kobiet każda ma coś wartościowego do przekazania:) Pozdrawiam
|
|
nie wiem czy to ten sam kundelek ale widzialem dzis na nowogrodzkiej w okolicy ulicy usmiechu na drodze rozjechanego moze tego szukasz.
|
|
|
Ok jak mówiłam nie wszystkim się dogodzi :P hihi ludzie mają swoje gusta i guściki, mi w yamie muzyka się podoba, nie palę a pomimo tego nie przeszkadza mi palarnia w quattro, tylko nie wiem o co chodzi z tym traktowaniem na gorszych i lepszych.. nie spotkałam sie z czymś takim wiec wybaczcie :P
|
|
Przemek za jeżdzenie wokół bloku może być ukarany! Pewien małolat mojego sąsiada jeździł tym odkurzaczem i babka z naprzeciwka sie wkurwiła i zadzwoniła po policję i co 100zł mandatu !!! a tez miał tłumik co spełnia normy!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |