niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
może jakas zrzuta na pieluchy dla kalego?

POSZUKAJ NA "POLITYCE" BYLA DYSKUSJA!!! pomiedzy ludzmi rozsadnymi . Wg. mnie spytaj sie czy mozesz zaszczepic swoje dziecko SZCZEPIONKAMI POJEDYNCZYMI???!! a nie jak teraz "piec w jednym" lub szesc w jednym" ?? i jeszcze placisz 5-6 stow! Naprawde wspolczuje ,ja tez nie wiedzialabym komu zaufac!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: może jakas zrzuta na pieluchy dla kalego?

Swoją drogą, ciekaw jestem, komu to przeszkadzało, że można było tam zawrócić bez cofania ?

polecam Panią Wysocką Katarzynę i Szantulę Barbarę

z tym wiazdem na parking iw yjachac to nie glupie sam tak raz zrobilem i nie lamie sie przepisow ale moga zrobic zakaz ruchu tylko dla mieszkancow z malego miasta chca zrobic stolice takie rozwiazania tam sie stosuje ze zakazy zaracania sa prawie wszedzie ale tu lekka przesada

Ale głupoty piszecie. PGE nie odpowiada za żadne wyładowania atmosferyczne. W sieciach instalowane sa różne odgromniki które mogą zmniejszyć prąd wyładowania. Są one podzielone na klasy. (B,C,D). Jeśli ktoś jest trochę kumaty to sobie w googlach niech poszuka o tych stopniach. Jeśli u Ciebie spaliło sprzęt to znaczy, że wyładowanie było tak duże, że przeszło te stopnie albo nie miałeś odpowiednio zabezpieczonej instalacji w budynku. Jeśli masz instalację w miare nową w mieszkaniu to możesz sobie w rozdzielnicy zamontować odgromniki klasy C albo są klasy B+C. Klasę D montuje się dodatkowo przy każdym gniazdku elektrycznym. Tą rolę może spełniać nawet listwa przeciwprzepięciowa. Koszt takiej listwy to powiedzmy w granicach 50-100 zł za dobrej jakości sprzęt. Więc lepiej zamontować niż później płakać, że się w domu coś spaliło i szukać teraz winnych.

Hej:) Mam pytanie. Wiecie może gdzie w Łomży można kupić trampki firmy Converse?

dzieki bardzo tak zrobie

Link do wyroku http://wolnemedia.net/prawo/przegrana-sanepidu-w-sprawie-szczepien/

Mając sam telewizor z MPEG4 ile odbieracie obecnie kanałów ze zwykłej anteny? 7 czy więcej?

http://wiadomosci.wp.pl/title,Antyszczepionkowa-panika-w-internecie,wid,14758384,wiadomosc.html#opOpinie

boi sie

Tylko tłumaczę:)) Ucinam;>

chyba, nigdzie więcej nie widziałam;<

No niestety, często na ulicach Łomży[czy tam LOZY(ak kto woli)] widać samochody i tu niestety trzeba przyznać, bez różnicy na rejestracje, którzy prawko wygrali na loterii albo znaleźli w czipsach....niestety, ale tak jest. Jedzi np. 30km/h chcesz wyprzedzić to mu się tryb Kubicy włącza i heja.

A o co chodzi z tą dziewczyną? Po co jej szukasz?

Witam.Może mi ktos polecic dobrego i nie drogiego lakiernika samochdowego z góry dzięki

moge ci sprzedac hk usp wiatrowke za 200 zl 5 magazynkow co2

Masakra ...

Masakra ...

oj ANGEL ANGEL tyś chodząca reklama wyżej wspomnianej pani od akryli (nie piszę kosmetyczki,bo nią nie jest prawda?Nikogo tym chyba nie urażę :D )
Ja słowo-ty sto. Tobie się podoba,a mi nie, ty się zachwycasz pracą tej osoby, ja wcale-i mnie nie przekonasz swoim wywodem.Po prostu cenimy inny kunszt,inne poczucie estetyki.

Nie wiem po co piszesz,że dzieci tam przeszkadzały albo że ktoś się spóźnia,bo ja na ten temat słowem nie wspomniałam.

Żadnej jazdy na Studio paznokci Monika nie robię i nie mam zamiaru, niech dziewczyna robi swoje.
Tak jak w moim podpisie: "ale to tylko moje zdanie". I już;-)

OK. Każdy ma prawo mieć właśne zdanie i spox, wyraziłaś je, to pozwól, że ja tez je wyraże :) Ja Ciebie nie zmuszam, żebyś zachywała się nią i jej pracami - nie chcesz nie chodzisz.

Napisałaś "Jak klientki tej Pani mogą pozwalać sobie na takie traktowanie", więc sorrym odpisałam Ci o tym, ja źle nie zostałam przez Monikę nigdy potraktowana, więc piszę o tym, a że inne zaszły jej za skórę cóż może miała ku temu powody, które wymieniłam wcześniej..

Wie ktoś może czy ten klub ma swoja strone internetowa?

wezcie ...jezeli lomze reprezentuja takie pasztety to wstydzmy sie ;p

340m

Diabeł o jakich zmianach mówisz? Kadrowych?

witam. czy ktoś z was może mi napisać dokładny opis skrzynię biegów ?
wiem że 1 to w lewą i w góre..
a 2 3 4 5 ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org