Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NOWE POMYSŁY RZĄDU PIS |
alez ja o tym bebnie od x czasu!!!!!!!!!!!!!! i MUR GLUPOTY !!!!!!!!! facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NOWE POMYSŁY RZĄDU PIS |
Jedź do szkoły do Śniadowa i się przekonasz;p facmen
|
|
O JA PER... JAKA IDJOTKA .
|
|
co za dziewczyna jezdzi niebieska skoda na BLM? blondynka
|
|
Jak ma się nastoletnią mamę to i takie jaja wychodzą. Nie macie dosyć przykładów: min. Waśniewscy!!!Własność to wg. komentarzy niektórych internautów to można robić co się chce. Więc róbta co chceta byle być cool i trendy. rudy błazen z druhem
|
|
na pompach
|
|
Poprostu miały trochę wiecej szczęscia niż, Ci którzy go nie mieli. Tyle. Niestety w naszym Kraju każdy kto się dorobi lekko szybciej niż inni traktowany jest jak złodziej, albo kur*a. Przestańmy w końcu zazdrościć i do roboty. Inaczej się nie da....eh
|
|
co wy tam wypisujecie jest dostepne 15 kanalow w zaleznosci od miejsca zamieszkania czasem moze byc wymagana nieco lepsza antena np. tak jak u mnie, z Lomzy odbierany jest jeden z Mux-ow ( TVP 1, 2 ......)- kawal przewodu antenowego wystarczy do jego odbioru, a z Bialegostoku pozostale 8 ( polsat, TVN..... ) tu wymagana jest nieco lepsza antena z wzmacniaczem i zasilaczem, mam 2 TV LCD z tunerami i smiga az milo ( tak jak tos wczesniej napisal czasem sa chwilowe drobne pikselozy ale krtokotrwale i nie utrudniajace ogladania), Antena to kierunkowa ATX/=wzmacniacz+zasilacz i z jednej odbieram wszystko
|
|
Pachnie mi to kryptoreklamą, ale skoro:) Na Senatorskiej- nr 1! 10 lat, 220 kkm. przebiegu na jednym aucie. Fachowa pomoc w każdym momencie. Prawie zawsze bez opłat. Miły uśmiech, dziękuję i w drogę.
|
|
a wy dalej swoje, kurcze jak tlyko ktos cos otworzy to zaraz pojazd, dziewczyny opanujcie, to, ze ktos idzie do kosmetyczki czy fryzjerki towcale nie znaczy, ze taka osoba robi im laske, klient wymaga, ale tak smao ma obowiazek zaolacic, jesli chcecie dobrego wychowania od kogos to od siebie tez zacznijcie, bo jesli ktos sobie nie zyczy przychodzenia z dziecmi to trzeba to uszanowac, bo ja tez nie chcialabym aby ktos mi przeszkadzal w mojej pracy i zgadzam sie z Angel, ze jej broni bo tak smao skarza sie fryzjerki i inne kosmetyczki. Jednym to pasi innym nie, ja bylam kiedys u niej na panzokciach i to bardzo mila i wesola dziewczyna, nie ciagnie z ludzi kasy i widac, ze kocha to co robi, a ze wlozyla w to duzo wysilku i pieniedzy to ma prawo pracowac na swoich zasadach, a jak widac na brak klientek nie narzeka, nie pasuje komus to przeciez jest tyle innych salonow, tlyko, ze jak pojdzie sie do byle kogos to zaraz tez objazd na forum, a to za drogo, a to odpadlo, jakos nikt nigdy nie napisal, ze Monika zle wykonuje swoja prace, ze jej paznokcie odpadaja czy inne rzeczy, ale tak to juz jest jak sie nie ma do czego przyczepic to sie czepia byle czego. Po p. Serafinskiej tez dobrze wszyscy jechali i co? Ma to gdzies, bo wie ze jest dobra w tym co robi, poki ma klintow puty istenieje i tu ja kibicuje Monice tak samo, bo dobrze robi to co robi, a ja idac do niej ide na paznokcie, a nie na pogaduszki lizuski
|
|
A jakby kazdy myslal jak ty ze sie pozabijaja to by kazdy na dupie siedzial i nic nie robil... facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |