Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wzruszające! Bohaterowie wspierają prezydenta Andrzeja Dudę: \"Żyje dla całego kraju\"; \"Będziemy mieli Polskę taką, jak trzeba. |
Homeopatia jest jak Preparat Torfowy Tołpy :):):) Dużo krzyku żadnych efektów:):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wzruszające! Bohaterowie wspierają prezydenta Andrzeja Dudę: \\\"Żyje dla całego kraju\\\"; \\\"Będziemy mieli Polskę taką, jak trzeba. |
Tylko p. Katarzynę Wysocką polecam :) Super pediatra dziecięcy.
|
|
Re: Wzruszające! Bohaterowie wspierają prezydenta Andrzeja Dudę: \\\"Żyje dla całego kraju\\\"; \\\"Będziemy mieli Polskę taką, jak trzeba. |
ja kiedyś też poszłam do fryzjerki z wywołanym zdjęciem jaki kolor włosów chce mieć... no i niestety nawet to nie wystarczyło, fryzjerka nie potrafiłam mi odwzorować koloru więc postanowiłam sama koloryzować włosy. Jeśli masz jakis upatrzony kolor włosów odszukaj podobny na palecie kolorów spisz numer i zagoogluj w grafice możesz znaleźć zdjęcia dziewczyn które używały danej farby i jaki efekt uzyskały ponadto przy odrobinie szczęścia możesz znależź także recenzje produktu na blogach. A jaki kolor chcesz uzyskać?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |