Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oni zagłosują na rafauka |
ja tez korzystam z usłóg biura Aviarest na ul.farnej i mam takie samo zdanie co poprzedniczka,polecam :)pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oni zagłosują na rafauka |
mozesz wrzucic zdjecie na telefon albo wyslac fryzjerce na maila ja swojej tak robie
|
|
poszukaj na rycerskiej :)
|
|
witam, a można wiedzieć po jakiej szczepionce te powikłania? mam pół rocznego synka, odpiszcie proszzę.
|
|
Na Wąskiej to mieszkania w apartamentowcu. A ja mam do sprzedania 33,5 m2 na parterze ( 2 pokoje) i chcę za nie 105 tyś. i wcale nie uważam, że to jest dużo, bo można z mety wchodzić i mieszkać. Pewnie, że jak ktoś zechce remontować, to zawsze coś " do poprawy " znajdzie, ale kto takiemu bogatemu zabroni.
|
|
Mija:) A cóż to za wysiłek włozyłas w wyszukiwanie pierdoły która nikogo nie obchodzi?? Nie szkoda ci energi na takie rzeczy? Zainteresowanie wzbudziłaś tym takie że hoho :):):)jak widzisz:):) A czsu rzeczywiście mam dużo :) A wiesz dlaczego? Bo nie marnuję go na wynajdywanie śmieci w necie w przeciwieństwie do Ciebie :) hmm mówisz że powinienem wypowiadać się w temacie o kebabach ?? Nie jadam tego gó.wna, ale życzę smacznego :):) ***** ***
|
|
Napisz na maila omgo@interia.pl , mozesz podać numer telefonu w mailu.
|
|
Wiara twoja sprawa, nie każdy musi chodzić do kościoła. Ja mam i jeżdzę. To nie jest typowe chipowanie, gdzie oszukujesz silnik jedną typową "kością", tylko zmiana całego oprogramowania konkretnie dla twojego silnika. 1.Nie każdy silnik daje się tuningować. 2. Nie z każdej marki silnika da się tyle wycisnąć. 3.Najpierw hamownia by zbadać ile mocy ma przed tuningiem (złomu nie ma sensu robić). 4.Można i 200 KM wycisnąć tylko ile taki silnik pojeździ.
|
|
jestem ciekawy jak to dziala mieszkam w łomzy telewizor nowka panasonic z kablowki z vectry nie lapie w zaden sposob w mediach nie ma konkretnej informacji na ten temat tylko ogolnie reklamuja gamonie musze miec dodatkowa antene czy jak
|
|
Tak jak w temacie nie wiecie gdzie ten koleżka się przenióśł. Byłem wczoraj zapisać sie na tatuaż a tu studia nie ma:P Podajcie może jakiś kontakt do niego albo gdzie sie to nowe studio znajduje . Pozdrawiam
|
|
Hej ja byłam na kś.anny w nowych blokach miła pani. Polecam
|
|
aviarest to profesjonalistki, siedzą w branży już wiele lat, chociaż własne biuro mają chyba od roku
|
|
Zaścianek ... Borys-50
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |