Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sondaże na kogo w IIgiej turze zagłosują wyborcy Hołowni ? |
Papierosy na rynek wieźli bo słynna rodzina zamówiła;) A ty fazzi ściśnij du pę i nie czytaj padalcu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sondaże na kogo w IIgiej turze zagłosują wyborcy Hołowni ? |
MIJ może powód choroby Twojej suni jest inny. Moja poprzednia sunia żyła 13 lat.Nie była wysterylizowana,szczeniaków nigdy nie miała.Za to nowotwory i ropomacicze.Obiecałam sobie,że następną wysterylizuję.Najpierw przygarnęłam psa.Został wykastrowany jak miał pół roku.Jak suki mają cieczkę on się nie denerwuje,nie ma w nim chęci dominacji.Potem adoptowałam sunię ze schroniska.Wysterylizowano ją jak miała 5 miesięcy.Urosła,jest zdrowa i wesoła,niezwykle przywiązana.U moich psów nie ma żadnych komplikacji.No i wygoda,bo sunia nie ma cieczki i nie ma gromady psów pod klatką. Adamus napisał to o co mi chodzi.Jedna suczka wyda na świat dziesiątki szczeniaków,jej córki po niecałym roku życia zapewne następne maluchy.I to będą setki nieszczęść,bo rzeczywiście tylko nielicznym się uda.
|
|
Tragedia...
|
|
Mam do oddania małe pieski-kundelki, będą niewielkie, chętnych zapraszam ... :) Zdjęcia mogę przesłać na e-maila. Chodziło mi tylko o ogłoszenie i ludzi dobrego serca, którzy przygarną szczeniaczka, a widzę że temat się rozwinął jak zwykle.... P.s. Ogłoszenie z foto są też na : http://www.moja-lomza.pl kategoria zwierzęta /oddam
|
|
powiem szczerze że bardziej usatysfakcjonowała mnie wypowiedź xxxANGELxxx niż ten pseudo marketingowy bełkot, uważam temat za wyczerpany ;)
|
|
Masakra ...
|
|
w Lidlu.Ja tam zawsze kupuje:)
|
|
daj mu klapsa w pysk na klatce albo powiedz mu sam na sam ze wszystko słychac na klatce i ze wiocha straszna zapierdala ,napewno głupio mu bedzie i moze sie ogarnie
|
|
Zawsze jest wyjscie. Są rozwody i separacja. Po to własnie je wymyslono. Niż meczyc sie na własne życzenie do konca życia z bydlakiem / = wieśniakiem /. Nie po to sie konczyło studia / pedagogike, psychologie / by sie meczyc. Nie bedzie lepiej ale ciagle gorzej. Rozwód to nie porazka ale bład z małzenstwem z człowiekiem którego wogle sie nie znało . Wszystko mozna jeszcze naprawić. Nie ona pierwsza i nie ostatnia. A że nie po katolicku to juz inna sprawa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |