sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
„Dlaczego mimo wszystko zagłosuję na Krzysztofa Bosaka?”

i dobrze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: „Dlaczego mimo wszystko zagłosuję na Krzysztofa Bosaka?”

antyklakier,,,,,,widze ze malo soe orientujesz jesli chodzi o podatki,pamietaj jedno ze zachodnie firmy nieplaca podatku ani grosza w tym kraju,zakodoj to sobie i przestan z ludzi durni robic.Poczytaj o prawie miedzynarodowym kto i ile placi podatku w Polsce.Jest zapisana ustawa my wam pobudujemy drogi a my otworzymy centra handlowe za free,poczytaj sobie.

..a co pies to jakieś gorsze zwierzę..? napewno nie smakuje gorzej niż wieprzowina czy wołowina..;)

a tak na poważnie to co robić z psami których nikt nie chce..? Steki albo baraninę do kebabów :)

podobno nad salonem meblowym "Bodzio" jest bardzo duży wybór wszystkiego

To o czym pisze Zenit to nic innego jak miejska legenda.Jedna z najstarszych opowiadała o Żydach,którzy porywają niemowlęta,aby ich krew dodawać do macy.Wszyscy zapewne też słyszeli o czarnej wołdze,czy szajkach narkomanów porywających dzieci w centrach handlowych.Teraz jesteśmy świadkami narodzin nowej miejskiej legendy,która jest równie prawdziwa jak wszystkie poprzednie.

to zapier... szukać szeryfie a nie pojebane posty piszesz głupio-mądry dzidziusiu

sklej wary rogaczu

Kotek już u mnie, ale tylko tymczasowo. Musimy się poobserwować i upewnić, że wszystko ok, a potem do nowego domu :)

Na Policje możesz zadzwonić itp. a egzamin jest do służby w Policji myslę że masz duże szanse .

Hallloooo

Taki większy salon BRW jest w Ostrowi Mazowieckiej.

nie

Na Wojska Polskiego.

siwysiwy :)
Z twoich wyopocin normalnie bije tęsknota za rozumem :):)

polecam Konarzyce 200 metrów za torami , po lewej str, jadąc do Wawy

W ARiMR przy Szosie Zambrowskiej wypelnisz odpowiednie
dokumenty i dostaniesz dotacje na kolczyk jak krasula Kargula.

Pompa idzie

a u mnie działa
tylko głos szfankuje

ja tez sie tak pochwalilem i po 1 minucie padlo :)

Witam!

Czy ktoś z Was stosował plastry transdermalne Nicorette? Czy uważacie, ze są skuteczną pomocą przy rzucaniu palenia?

o co Ci chodzi ja nienormalny jesteś??

młody ty to mas gest:):)
W zeszłym roku 30 Euro w tym roku 30 Euro :):)
Szastasz kasą jak krezus :):):)

Treść jest ukryta

Ja polecam tych co trenują po leśnych i polnych drogach.
Przecież tego już zdzierżyć nie można.

3dyci4 - za przeproszeniem - poj...ło cię? Co ty o mnie wiesz, że komentujesz mój charakter, moje zachowanie czy cokolwiek osobistego? Zabolało cię, że komentuję sklep, w którym zakupy robisz? Czy może to sklep twojej kuzynki/fumfeli/czy innej takiej? Mam chyba prawo wyrazić swoje zdanie o tym sklepie i nic ci do tego! Cóż z tego, że kupiłam mięso z końcówek? Uważasz, że w takim razie mam się liczyć z tym, że mięso może być SPLEŚNIAŁE???!!! Jakoś nie widziałam tam napisu, nawet małymi literami "na mięsie może być pleśń". Zresztą NIE MOŻNA sprzedawać zepsutego mięsa, nawet dla psów czy innych takich, bo to jest po prostu PRAWNIE ZAKAZANE! Więc jakby nie patrząc to było niedopatrzenie (łagodnie mówiąc niedopatrzenie) obsługi sklepu, że sprzedali zepsute mieso. I łaskawie - nie wmawiaj mi, że tydzień czasu mięso trzymałam i może specjalnie pleśń hodowałam, żeby sie na forum poskarżyć! Nie bądź śmieszna! Kupiłam mięso, włożyłam do lodówki, następnego dnia otworzyłam je z zamiarem zjedzenia i odkryłam pleśń, zaraz pojechałam z reklamacją, gdzie nie usłyszałam nawet głupiego "przepraszam", co uważam za totalne chamstwo. Zadzwoniłam do zakładu produkcyjnego, gdzie osoba odpowiedzialna za jakość towaru była niesamowicie zdziwiona zachowaniem sprzedawczyni, gdyż jak cytuję "powinna oddać pieniądze bez łaski i ładnie przeprosić". Więc skoro główny technolog zakładu produkcyjnego natychmiast przyznaje mi 100% racji to wybacz, ale twoje 3dyci4, zdanie gówno się liczy. Możesz sobie pisać co chcesz, ale to ja miałam 100% racji. A po twoim poście jedynie bardzo żałuję, że nie poszłam z tym do Sanepidu, bo im się należało za sprzedawanie takiego NIEZJADLIWEGO GÓWNA. Ja tam juz na pewno zakupów nie zrobię. I za towar i za karygodne zachowanie sprzedawczyni.
I nie tłumacz mi 3dyci4, że kupuję słabe mieso - po pierwsze nawet najgorsza pasztetowa za 6,50/kg nie ma prawa być SPLEŚNIAŁA, a po drugie to chyba ty i twoja rodzina jesteś biedna, że wysyłasz córce mięso do Anglii (co to w ogóle za pomysł i jak można jeść mięso, które 3, 4 czy więcej dni leżało poza lodówką - to jest dopiero OBRZYDLIWE!).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org