Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kandydat dubler czaskoski jest za adopcją dzieci przez pary homoseksualne |
JESZCZE POLSKA NIE ZGINELAAAAAAAAAA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kandydat dubler czaskoski jest za adopcją dzieci przez pary homoseksualne |
Ja od samego początku patałachami się nie podniecałem.
|
|
Tylko pamiętaj ,że dołki po sobie zakopujemy.
|
|
Na zachodzie nikomu nie przeszkadza dziadostwo tylko Polacy zaniżający stawki za pracę
|
|
CXRSa1 to jest temat o muzyce,więc proszę go nie zaśmiecać!!!! Wolny niewolniku,dziękuję za nutki.Trafione w guścior;-)))
|
|
jak staniesz w minsku to polske masz na zachodzie. urbi et orbi !
|
|
Zamiast się cieszyć, że zostało mniej darmozjadów do utrzymania. Jeszcze jeden i jeszcze raz....
|
|
nie chce ktos kupic tego palio ? sadze ze teraz cena bd dosc okazyjna ...
|
|
Bunio, widać że się nie interesujesz, ciebie byle jaki remis zadowoli, a sport na tym poziomie to rywalizacja o zwycięstwo i ja jako kibic oczekuje że zostanie zrobione wszystko!!! A nie zostało, bo skoro im starczało sił na 30 min meczu, a później człapanie, skoro wszyscy poważni eksperci mówią że taktyka Smudy nadawała się ale 30 lat temu, mega defensywna z osamotnionym Lewandowskim, to nie można narzekać? Chwalić że nie wykonali swojej roboty? za którą biorą kasę? to wstyd że za reprezentowanie kraju płaci się im pieniądze...
|
|
Może i chłopaki dali z siebie wszystko, sęk w tym, że Smuda wybrał takich piłkarzy którzy dając z siebie wszystko, są dużo słabsi od tych, którzy grają na pół gwizdka. Weźmy takiego Boenischa - za co, powiedzcie za co ten gość z nadwagą i po kontuzji gdzie nie grał ostatnie pół roku w piłkę, otrzymał paszport Polski oraz PEWNE miejsce w wyjściowej jedenastce? Kto mi potrafi to wyjaśnić? Nasi piłkarze grali fajnie, szkoda tylko że po 30 minut w każdym meczu, a ten trwa 90 minut. Więc nie wiem czym się tak podniecać? Że graliśmy nieźle przez 30% czasu? - Faktycznie powód do dumy! Smuda dostał na spokojne przygotowania 2,5 roku, DWA I PÓŁ! Do tego dostał NAJŁATWIEJSZYCH rywali, jacy mogli się im tylko przytrafić. Jak ktoś uważa że w którejś grupie byli słabsi rywale od tych co miała Polska, to poproszę żeby ich wypisał i uzasadnił Swoją wypowiedź czemu np. z Hiszpania była słabsza od Greków, Ruskich bądź Czechów. Grając u siebie, przy kilkudziesięciu tysiącach ludzi zdobyliśmy DWA punkty NIE WYGRYWAJĄC ŻADNEGO meczu! Każdy z Naszych grupowych rywali wygrał przynajmniej jedno spotkanie... Jak ktoś uważa, że ta reprezentacja była dobra, to zachęcam do oglądania meczów na co dzień a nie tylko od święta, żebyście porównanie do dobrego grania w piłkę mieli przez 90 minut meczu.
|
|
być może mam coś co by ciebie zainteresowało.Daj jakis kontakt
|
|
CXRSa1, nie wiem o co tobie chodzi... Bunio, prawdziwy kibic zawsze jest ze swoją drużyną? I nie może jej w związku z tym krytykować i wymagać? weź się ogarnij i zacznij myśleć samodzielnie, bo chyba tvnu za dużo oglądasz...
|
|
Hahahahaha.....Tutaj dziewczyny nie znajdziesz i jeszcze z takimi fotami:))Pfff
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |