Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co się dzieje w USA, Co się dzieje w Polin |
Droga Omanio jak się cieszę, że założyłaś part 6 :) Moja absencja spowodowana jest Euro ;) Ale oczywiście wrzucę coś od siebie na ruszt :) http://www.youtube.com/watch?v=5EVhiBGvVFc&feature=g-vrec
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co się dzieje w USA, Co się dzieje w Polin |
jest jeszcze jakiś facet w Dobrymlesie koło Zbójnej co także się tym trudni ale nie znam nazwiska i nie posiadam namiarów. może ktoś coś słyszał
|
|
Miałbym dla ciebie prace, ale i tak byś jej nie podjęła np. pielenie działek z chwastów. Zastanów się czy na pewno szukasz pracy czy tylko chcesz pieniędzy jak to drugie to poczekaj na wybudowanie galerii. DiDi
|
|
armani diamonds
|
|
Garbaty Anioł - a cóż to za praca by była za rok zboczeńcu? znajomi coś wiedzą o tej pracy?
|
|
CXRSa1, jak się masz chłopczyku? Nie wiesz co chciałem zasugerować? No popatrz, nikt oprócz Ciebie nie pyta co chciałem podpowiedzieć. Zarówno dziewczyny jak i chłopcy doskonale wiedzą, a i nawet głupek by się domyślił że, chodzi o perfumy dla kobiety. A Ty biedaku, nie dajesz rady? Następnym razem, zamiast obrażać i wyzywać, poproś mamę, lub zadzwoń do kumpla to Ci podpowiedzą. Umiesz dzwonić? No chyyba że, jedyne co potrafisz, to wyzywanie i wyśmiewanie innych. W takim razie, dawaj do woli, będziesz czuł się bardzo mądry i dowartościowany. PS-mógłbyś wrzucić swoją fotkę tutaj? Chciałbym zobaczyć czy aby nie masz przypadkiem, cofniętego czoła.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |