Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strategia opozycji... |
witam, znacie jakieś ZAJEBISTE FILMY ?? obojętnie jakie aby były ZAJEBISTE ;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Strategia opozycji... |
|
"Dwa metry nad niebem."
|
|
Sorry,miało być "Trzy metry nad niebem"
|
|
Należy sie to bierze alimenty! żal ci tyłek sciska!Najlepiej żeby facet zapnoł rosporek i w dupie wszystko miał!Utrzymanie dziecka kosztuje niestety!Zrobił chowac nie chce to niech płaci łazki bez!!!
|
|
Witam Zgadzam się z wcześniejszymi opiniami. Mój synek chodzi od września do Małego Artysty i jestem bardzo zadowolona. Bałam się go dać ponieważ miałem przedsmak ze żłobkiem na Spółdzielnie (nie polecam ) jednak warto było zaryzykować. Synek szybko się zaklimatyzował i bardzo chętnie chodzi. Panie są bardzo sympatyczne i maja podejście do dzieci.
|
|
Okresl sie o jakiego przewoznika Ci chodzi, gdzie czcesz jechać???a może towar jakis przewieżć?
|
|
Głupie pytanie ,głuoia odpowiedz.To może powiesz mi ile kosztuje mnie zatankowanie mego samochodu ?
|
|
Jadę dziś do Gdańska. Mogę zabrać 1-3 osoby. Informacje pod numerem telefonu 728542689
|
|
Edi Mały ma akurat rację.. zależy ile u ciebie wchodzi czynnika do układu klimatyzacji.... za to płacisz oddzielnie... wiem bo sam 3 tygodnie temu nabijałem układ.... za wszystko zapłaciłem 170 zł. ale całą klimę miałem pustą....
|
|
CXR :( dlaczego mnie zdradzasz
|
|
Ja chętnie mogę sprzedać .
|
|
z ciebie jest dobry "klad" idiotko
|
|
też polceam Ustacha młodego...Peugeot Partner Tepee (nabicie 20g, wymiana filtrów, odgrzybianie, próżnia) - 200 zł :) rok temu, jak na razie wszystko ok
|
|
Dnia. 7.06.2012 miedzy godz. 10-10 a 10-30 miała miejsce kolizja na parkingu przy sklepie CTO od strony Piłsudskiego. Sprawca poruszającym sie czarnym samochodem osobowym udezyl w stojacy na parkingu samochód Opel Astra f koloru zloty metalik. Po czym uciekl z miejsca. Wszystkie osoby mogace udzielic informacji na ten temat, prosze o kontakt na forum lub kontakt tel. 513896112
|
|
Emilka,a co się stało?
|
|
Pewnie teraz robi sobie OKŁADY.-:)
|
|
Wróci to zapytamy.Póki co jest tu cisza i spokój.
|
|
A może Ty masz chęć kupić ode mnie tego kłada,tylko się wstydzisz zagadać?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |