sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Człowiek tak rzecze..

biess(pieczny) prawda;-)Prawda wstać z rana prze lustrem ze świadomością że jestem sobą:) Nikogo nie skrzywdziłem itp.. To jest wyje.. te uczucie:)

Hahahaha a maruda jest jak zawsze szybszy czyli konkret w ocenie sytuacji:)))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Człowiek tak rzecze..

A śpiewamy sobie Omanio :)

Nie możemy 100 lat to śpiewamy tak :)

facmen

A ciemu tak ?? :):) Za co ??

Za śpiewanie się nie należy kuksanie:):):)

Kasia..

ale za te brudactwo!!!!!wiesz co mam na myśli!!!;-)

CXRSa1 to spotkamy się jeszcze

No napewno:)) Juz sie smiejemy:D

masz numer do tego pensjonatu?

ja slyszałem historię od kolegi w którym pewna lalunia z lomzy miala dziecko i byla przedstawicielem handlowym wracala pozna noca do domu a dzieciak siedzial z tym partnerem tej kobiety i byl taki wylgarny agresywny nawet nozami w partnera rzucał spac chodził o 1-2 w nocy w wieku 8-9 lat i mowil - nie jestes moim ojcem by mi rozkazywac albo prosic a jak taka sytuacje powiedzial dla swojej partnerki co do zachowania dziecia to stwierdzila ze jej dziecko to aniolek i mu ufa nawet nie chciala ujrzec nagran z tego jak sie zachowuje jej dziecko gdy matki w domu nie ma a jak facet chcial się rozstać i uzyczyla mu panienka swoje sluzbowe autko bo nei byl z miasta by mogl przewiezc rzeczy itd to zamiast urzyczyc autka by mogl wszystko przewiezc i pozniej jej oddac oraz wrocic busem to zadzwonila w zemscie na policje i powiedziala ze samochod jej ukradł :) skaczyło się na tym ze tą panienkę wywalili z pracy bo kłamała i była msciwa

Omi http://www.youtube.com/watch?v=9ULSJQNntL4

byłem na strefie,na ŁKSie też się pojawiam.
Co do strefy:telebim za mały,za daleko,nagłośnienie do dupy,czopy postawili jedno stanowisko,gdzie nikt się nie śpieszył nalewając piwo.
Super,że zorganizowali taką możliwość,ale mogli to dopracować.Ludzie się sprawdzili.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org