Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Człowiek tak rzecze.. |
biess(pieczny) prawda;-)Prawda wstać z rana prze lustrem ze świadomością że jestem sobą:) Nikogo nie skrzywdziłem itp.. To jest wyje.. te uczucie:) Hahahaha a maruda jest jak zawsze szybszy czyli konkret w ocenie sytuacji:)))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Człowiek tak rzecze.. |
A śpiewamy sobie Omanio :) Nie możemy 100 lat to śpiewamy tak :) facmen
|
|
A ciemu tak ?? :):) Za co ?? Za śpiewanie się nie należy kuksanie:):):) Kasia..
|
|
ale za te brudactwo!!!!!wiesz co mam na myśli!!!;-)
|
|
CXRSa1 to spotkamy się jeszcze
|
|
No napewno:)) Juz sie smiejemy:D ***** ***
|
|
masz numer do tego pensjonatu?
|
|
ja slyszałem historię od kolegi w którym pewna lalunia z lomzy miala dziecko i byla przedstawicielem handlowym wracala pozna noca do domu a dzieciak siedzial z tym partnerem tej kobiety i byl taki wylgarny agresywny nawet nozami w partnera rzucał spac chodził o 1-2 w nocy w wieku 8-9 lat i mowil - nie jestes moim ojcem by mi rozkazywac albo prosic a jak taka sytuacje powiedzial dla swojej partnerki co do zachowania dziecia to stwierdzila ze jej dziecko to aniolek i mu ufa nawet nie chciala ujrzec nagran z tego jak sie zachowuje jej dziecko gdy matki w domu nie ma a jak facet chcial się rozstać i uzyczyla mu panienka swoje sluzbowe autko bo nei byl z miasta by mogl przewiezc rzeczy itd to zamiast urzyczyc autka by mogl wszystko przewiezc i pozniej jej oddac oraz wrocic busem to zadzwonila w zemscie na policje i powiedziala ze samochod jej ukradł :) skaczyło się na tym ze tą panienkę wywalili z pracy bo kłamała i była msciwa
|
|
|
byłem na strefie,na ŁKSie też się pojawiam. Co do strefy:telebim za mały,za daleko,nagłośnienie do dupy,czopy postawili jedno stanowisko,gdzie nikt się nie śpieszył nalewając piwo. Super,że zorganizowali taką możliwość,ale mogli to dopracować.Ludzie się sprawdzili. ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |