Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Roman Giertych byłby bardzo dobrym prokuratorem generalnym. |
Najsmutniejsze jest to, że wystarczy postawić duży telewizor na środku boiska i przyjdzie więcej ludzi niż na mecz ŁKS-u. Kiedy ostatnio na Zjeździe była taka frekwencja?, już mówię: mecz z młodą Legią, chrzest Jehowych. Nagle się kibice w Łomży znaleźli, nawet władze dopingują, straszne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Roman Giertych byłby bardzo dobrym prokuratorem generalnym. |
_maly_ nie porównuj przedmiotu z człowiekiem ?
|
|
W szpitalu? Chomoncikowa - nie polecam W poradni na Wyszynskiego - Mierzejewski, polecam ale dlugie kolejki facmen
|
|
Ja jestem frajerem uczulonym frajerem na kobietę z dzieckiem. Nie związałem się z kobieta dzieckiem tylko z jednego powodu że myślała że powie kocham Ciebie i zaraz będziemy razem. Słowa są bez znaczenia liczą się słowa za którymi idą czyny. Jak ja myślę wyobrażam sobie jak będziemy żyli we.. a zastaje zasypywanymi słowami Kocham Ciebie.. stuff.. wczoraj też te słyszałem słowa i co nie zareagowałem na nie a dla czego.. bo zakochały się w mej urodzie;-) Nie znają mnie moich poglądów na życie no chyba że postarają się , wysilą i wnikną w neta;-) i może coś tam zajarzą ale nie chyba nie;-)
|
|
CXRSa1 ale wszystko trzeba robić z głową.... a niektóre sprawy nie zawsze są warte by o nie walczyć.... ;-) http://www.youtube.com/watch?v=K5gEmKN6CMQ&feature=related
|
|
Opłaca się tam jechać??
|
|
Worsowiacy uciekają na mazury z takich stref zapijaczonych mord:)
|
|
nooo....
|
|
kolejny pier..
|