Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie polityka,ale lekcja geografii dla śmiesznych pustaków. |
mam kablówkę z introlanu, dzwoniłam do nich, mówią ze nie to powinno być przyczyna, bo szybkość jest spora
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie polityka,ale lekcja geografii dla śmiesznych pustaków. |
czy sklep z bielizna danaberia bra został gdzies przeniesiony czy zlikwidowany? Kasia..
|
|
Zlikwidowany,bo łomżynianki zaczęły chodzić w stringach z nogawkami.
|
|
Rybka prawdę powiada :) Można jeszcze Rutki wziąć pod uwagę. Kasia..
|
|
Jak odblokować ?? Nie można wejść w menu w nic.. piszę żeby podać kod , którego ja nie mam .. Gdzie mi go odblokują ?? i ile będzie kosztowało ?? ma chyba też simloca ...
|
|
Zgadzam się z Panem Irek12345 W 100%,niestety także miałam nieprzyjemność być w ośrodku "Zajazd Przylasek w Wiartlu". Nie chcę nikomu wmawiać żeby nie wybierał sie do Zajazdu Przylasek w Wiartlu ponieważ ludzie mają swoje zdanie.:]Ale ja jednak mam coś do powiedzenia otuż jest tam nie miła atmosfera i chamstwo ,imprezy do rana jeśli ktoś wybiera sie z dziećmi a szczególnie małymi to niestety ale raczej proszę sie powstrzymać.Ja byłam tam kilka dni i wiem jak to jest gdy jest pełny ośrodek ludzi.Pani kierownik nie ma podejścia do ludzi,jak można ją tak nazywać (kierownikem?) ja tego nie rozumiem.Przyznam że jedzenie jest dobre ale obsługa jest masakryczna! jeżdze tam od kilku lat i nigdy takiego czegoś to jeszcze nie widziałam masakra wielka jedna masakra:(Nie polecam tego ośrodka
|
|
Może dużo użytkowników korzystało z sieci. W innych godzinach jest tak samo?
|
|
Zapytaj w sklepie elektrycznym na Poznanskiej lub Woj.Polskiego(wjezdzajac w Makowa).Mysle ze na Woj.Polskiego powinienes dostac bez problemu.
|
|
ja to nie wiem ktos pyta o normalna sprawe kazdemu moze sie to przytrafic to sobie dzieci jaja robia
|
|
niski,siwy, jeździ ciemnym BMW 5?
|
|
Les,wejdz na chustka.blogspot.com.Pod wczorajszym wpisem jest ogłoszenie.Może Cię zainteresuje,a może nie.
|
|
mam pytanie.. zalozono mi gips na noge.. po kilku dniach gips pokruszyl sie do tego stopnia ze moglem zginac noge w kolanie.. a mam skrecona.. wlasnie go zerwalem i nie chce miec tego zwyklego gipsu. orientuje sie ktos za jaka kwote zakladaja gips syntetyczny? badz jakas szyne... gips w lato to meka nie przepuszcza powietrza w dodatku kruszy sie jak diabli
|
|
Jeśli chodzi o tzw. przejściówkę do gniazda przyczepki,to w większości sklepów motoryzacyjnych dostaniesz ewentualnie na Nowogrodzkiej w wypożyczalni przyczep są. Tak przy okazji dodam,że nie warto zmieniać gniazda,bo niedługo zmienią się przepisy i każda przyczepka będzie musiała mieć światła cofania a z gniazda 7 nie ma wyprowadzenia tak jak to jest w gnieździe 13. Kasia..
|
|
Hahahaha ... karaluchu
|
|
katastrofa .... Kasia..
|
|
jutro się zaczyna .... Kasia..
|
|
Też słyszałam od znajomych, że było duszno... Nie ma co gadać, pierwsze 20 minut było zajebiste! Nawet pierwsza połowa całkiem! A potem nasi chłopcy opadli trochę z sił! Szału nie ma, dupy nie urywa... Ale zawsze mogło być gorzej! Poooooooooooooooooooooooooolska!
|
|
patałachem jest założyciel tematu, ja jestem patriotą nasi górą Do boju do boju :-) Kasia..
|
|
A ja Ci polecam blog: http://deszczowy-chlopiec.blog.pl/ Hania i Andrzej są z Białegostoku, ale mają ogromną wiedzę na ten temat. Od kilku lat zmagają się z chorobą swojego synka. Poczytaj - jest tam też kontakt do nich. Pozdrawiam - wszystkiego dobrego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |