Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JarKacz w Zatoce Świń |
gdy włączam filmiki na youtube chwilke sie ładuje, 3 sekundy jest wyswietlany film i znow sie rozłacza. W ten sposób bajkę 10-minutową moje dziecko miętosi przez pół godziny. Nie wiem jaka jest tego przyczyna, czy moze w komputerze, czy w ruterze czy w internecie. Znacie może kogoś kto mógłby mi pomóc za niewielkie pieniądze? Bardzo proszę o jakieś namiary
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JarKacz w Zatoce Świń |
witam. czy może ktoś wie do której dzisiaj godziny są czynne antykwariaty?
|
|
Tak naprawdę nikogo z Łomży..Niestety..HQ Studio - Białystok, Day&Light Studios Piotr Łapiński lub Just Married Video - godni polecenia:)
|
|
Polecam Poradnię dla dzieci z autyzmem tel. 86 473 31 84
|
|
Krupniku sobie ugotuj na tych ząbkach, a tak na serio to zglos sprawę do Sanepidu.
|
|
Pewnie niektórzy czytają. A kim jest ta osoba której szukasz? Kasia..
|
|
dzięki
|
|
Na tym zakończę to pisanie bo jest to dla mnie bez sensu.Nie da się pisać z "czymś" takim jak ty.Ciekawa tylko jestem co na to rodzice ??Ale pewnie mają inne zdanie bo inaczej nie było by ciebie.No nic,niech to zostanie bez odpowiedzi.Żegnam ozięble i do nie usłyszenia!
|
|
lepiej dać dzieci rodzinie mającej problem z alkoholem którzy potem biją te dzieci. ot tak to jest wyjście... może niech dziecko zadecyduje? Lesbijka jest nadal kobieta tak? Wiec może zajść w ciąży tak? Czy w sposób naturalny czy nie ale może. Potem ona może wychowywać to dziecko ze swoja partnerka a wy wszyscy możecie się pocałować w dupe jeśli myślicie ze możecie jej zabronić!! Ja osobiście bym wolała mieć dwóch tatusiów lub dwie matki które byłyby kochającymi rodzicami a nie jakis degeneratow narkomanow lub alkoholikow, lub skrajnych katolikow!! Poziom niektórych wpisów jest poniżej krytyki, wstyd mi za niektórych (to XXI wiek a wielu ma mentalność średniowieczną). ...
|
|
Cudem się udało zremisować słaby mecz i nic nasi nie pokazali jak zwykle.
|
|
siedz najwazniejsze ze cholota sie podnieca pilka
|
|
Ładna gra Grecji tak samo naszej reprezentacji.
|
|
A co tu sie podniecać to trzeba płakać
|
|
Help me! :-)
|
|
Jak mówił trener Górski: piłka jest okrągła, a bramki są dwie. Nie podniecaj się chłopie, mogło być gorzej. Nie jesteśmy liderem tych mistrzostw.
|
|
Bo ty to jesteś ***** jak ta babka Vanga przepowiada i nic z tego nie wynika
|
|
będzie lepiej spoko
|
|
nie sprzeczajcie sie bo jestem pewien ze tyton by nie obronił a pilką interesuje sie od czasow gierka wiec wiem.
|
|
kepan. 3 posty, znowu pod innym nickiem o piekarniach zaczynasz, grubarybo vel inni tam, inspektorka itp. Spadaj nieudaczniku, otwórz biznes , zarabiaj i daj innym godne zarobki. Jesteś trollem na tym forum.
|
|
Witam. Z Kolega sie sprzeczami i zaden z nas nie odpuszcza. Czy to prawda że w polu karnym mozna dostać tylko i wyłącznie czerwoną kartke.? Pytanie tyczy sie odnośnie czerwonej kartki podyktowanej Szczęsnemu. NIe jestem wielkim znawcą piłki nożnej dlatego tutaj się pytam. :))
|
|
:) kope lat ;) biega ktoś? ja tylko smigam rowerem ostatnio : )
|
|
Jak nikt nie prosi to nie udzielaj się w postach innych
|
|
Jaro2818 a kto Ci każe czepiać się moich wypowiedzi?? Nie chcesz nie czytaj. Z mojej strony to tyle i zamierzam więcej z Tobą dyskutować!!
|
|
Wkrótce schowacie swoje flagi i gadżety. Szkoda było kasy. Nawet trener wystąpił w dresach i bez orła i o czym tu mówić. Na WP piszą , że już odbywa się PO konferencja, ciekawe dlaczego? A miało być tak fajnie po amerykańsku:DDDDD Kasia..
|
|
Słonica citta blefowała, żółwik blefował, a gajowy celnie trafił jak to gajowy i remis go usatysfakcjonował:DDDDD Ale zabawa;) rudy błazen z druhem
|
|
macie ku**a chore głowe takich jak wy nie powinno sie wpuszczać na forum
|
|
ja płaciłem w grafside około 14 zł za bluzę tel:512113890 bardzo dobrze zrobione Kasia..
|
|
zrub sobie ekologiczne szambo teraz są dotacje a betonowe to 3tys kosztuje i robi je facet z bud czarnockich ajesli ekologiczne to polecam firme CELKAL w łomży
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |