Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ponad 1100 potwierdzonych zakażeń w ten weekend |
Ludzie co sie z Wami dzieje. Kobieta pisze, zapewne i tak to jest prowokacja że jest les i szuka kobiety a Wam to umysł przesłania heh Panowie nawet nawet jesli to prawda to i tak ta Pani szuka kobiety... Nie ma nic piękniejszego niż seks z miłości. Naprawde uwierzcie mi, swoje w zyciu przezylem.... :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ponad 1100 potwierdzonych zakażeń w ten weekend |
To nie jest zadna prowokacja...ja naprawde szukam kobiety, ktora bedzie mnie kochac a ja ją....najwidoczniej tu nie znajde...trudno ale musiałam spróbowac... A takie wpisy typu" jaka ty debilna jestes" nie ruszają mnie... Kasia..
|
|
to nie znam :P
|
|
Nikt go nie ukradł, ten piesek siedział przestraszony w sklepie Lidl pod koszami z ciuchami. Widocznie wszedł do sklepu za właścicielem. Trzeba pilnować swojego pupila! A nie zaraz pisać,że ktos ukradł... facmen
|
|
Czy w Łomży jest coś takiego jak grupa wsparcia dla rodzin dzieci autystycznych? Czy słyszeliście coś o tym?
|
|
Witam. Sprzedam 2 bilety na Euro 2012 mecz Grecja- Czechy 12 czerwca o godzinie 18 we Wrocławiu. Kategoria 2, rząd 35, miejsce 24 i 27.
|
|
wejdz na pl.zbiornik.com napewno coś znajdziesz jak nie z Lomzy to z okolic albo chociaz popatrzysz na zdjecia, film czy online kamerką...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |