środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawdziwe oblicze Białegostoku

Ci nowi szukają zamieszkania , proponuję by niektórzy dyskutujący tu na forum przyjęli ich choć na trochę do swojej chałupy. Pamiętam z akademika te okropne smrody z aneksów kuchennych i nie tylko. Niektórzy mają jeszcze czasu by życia liznąć , a jestem pewien , że będą śpiewać inaczej. Więcej nas dzieli niż łączy. Najlepiej świadczą o tym małżeństwa mieszane. Nie jest to ani ich wina ani nasza , że zostaliśmy tak ukształtowani . Razem żyć się nie da.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawdziwe oblicze Białegostoku

Mam nadzieję, że dziewczyna wniesie sprawę do sądu i ten dupek, który umieścił ten filmik w internecie gorzko tego pożałuje. Jestem całym sercem z tą dziewczyną i życzę jej, żeby ten koszmar jak najszybciej się skończył. A temu debilowi, żeby ona była jedyną dziewczyną, która było blisko. Skoro jest z niego taki sk... to niech całe życie będzie sam!

MARTA50 CALKOWITA RACJA
OGLADALAM TEN FILM
JEDEN WNIOSEK-ONA GLUPIA A ON ZIMNY SK...
POWINNA WYNIESC Z TEGO ZDARZENIA NAUCZKE I ZACZAC SIEBIE I SWOJE
CIALO SZANOWAC TO DO WSZYSTKICH DZIEWCZAT
KTO SIE BEDZIE CHCIAL TERAZ ZNIA SPOTYKAC
NIKT
MAM NADZIEJE ZE Z NIM NIE SPOTKA SIE DLUUUUUUUUUGO ZADNA DZIEWCZYNA
NO CHYBA ZE KTORAS ZECHCE ZROBIC PODOBNA KARIERE
WKURZA MNIE TEN KOLES

Ja podejrzewam, że żadna dziewczyna nie będzie chciała się z tym idiotą spotykać. O ile jest normalna. A ta dziewczyna już ma nauczkę..tylko po co? Nie uważam, że zrobiła coś na tyle strasznego, żeby cały czas za to cierpieć. Nie ona pierwsza i nie ostatnia. Różnie się zdobywa pierwsze doświadczenia. Ona po prostu miała pecha.

Malachit baranie wiesz co to jest interpretacja? Chyba ĆWOKU nie wiesz- polecam słownik. Naucz się czytać ze zrozumieniem zanim zaczniesz kogokolwiek wyzywać zakuta pało. A nieuctwa za krzty w tym nie widzę.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

... właśnie.

bella to znajomość islamu to jak swini na gwiazdach

moim zdaniem to on jej sie podobal dlatego na to poszla
on to sprowokowal pewnie teraz chodzi dumny jak paw
nie ma czego-marny ch...co widac hee hee hee
sorry za brutalne slowa ale innych nie znajduje
nikogo oprocz niego nie chcialam obrazic

pienkos-cienkos

halina niby piszesz po polsku a nie rozumiem
zapomnialas jezyka w tej anglii
jasniej prosze

o typ konam

ja chcialbym powiedziec ze studenci z bangladeszu nie sa inteligentni poniewaz przyjezdzaja studiowac do POlski a tym bardziej do Łomży, wiec predzej nadaja sie .. hgw oni do niczego sie nie nadaja

thompson:

Polak=pijak-> pijak=złodziej-> Polak=złodziej

ten powszechny przyklad to jednak prawda :D

Z tej definicji wynika jednoznacznie, że kościół to też sekta, tylko na większa skalę. Kościół nami manipuluje, wyciska od nas pieniądze, wyznacza normy etyczne wedle własnego uznania. Największe i najprężniej działające ognisko tej sekty znajduje się w Toruniu, gdzie funkcjonuje maszyna do prania mózgu, o ogólnoświatowym zasięgu...

a przepraszam sprostuję: znajmość belli na islamie to tak jak znajomość gwiazd przez swinię. mam nadzieję ,że zrozumialas

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Na jednym forum zauważyłem informacje o błędach:

"błąd ortograficzny dnia wystąpił w słowie: muwić (poprawna forma w tym wypadku to "mówić")"

Może i na tym forum powinni takie coś zrobić.... Przy okazji niektórzy uczyli by się pisowni:P....

jacko: Tobie także 9 szans!! Co powiesz na "ponatto" w moim tekście ?? Tego nie zauważyleś niestety?! Podtrzymuję - Panie i Panowie .... najwyrzszy czas poznać język polski (jacko ... - zostało mi 8 szans).
Pozdrowienia, hihihihihi.

W końcu pozbylibyśmy się Ptysia z tego forum :) Mam nadzieję, że nie popełniłem żadnego błędu :)

Podawajcie ceny ile kosztuje np:
Serek wiejski w oszolomie a ile w oseidlowym sklepie...porownajmy ceny...bo mi zawsze wychodzi ze markecie przeplacam...i jade do lomzynskiej hurtowni gdzie jest naprawde tanio.
Ile kosztuje piwo zywiec? Ile kosztuja LM-y...na rynku teraz co ok. 4,50
Ile kosztuje ...no wlasnie czekam........

"ty sie wypowiedz a nie milczysz zadajac glupie pytania"
i co w tym pytaniu bylo glupiego??mam smialosc twierdzic ze jednak nic, w przeciwienstwie do twojego przekazu

Markus na zdrowy rozum..... jadę do hurtowni po serek, płacę mniejszy x plus paliwo, następnie na rynek i również to samo i tak sobie śmigam po Łomży, gdzie bez ilości hurtowych ni groma mi się nie opłaca. Ale szczerze mówiąc ceny mnie nie interesują nie wiem gdzie i co taniej kosztuje, Ja chcę kupić prawie wszystko w jednym miejscu, nie mówię o kiełbasie czy mięsie, bo wolę kupic to u Łepka bo w ich-nie marketowe mięsiwa nie wierzę, również pieczywo i parę rzeczy, ale chcę jechać do sklepu, kupić karmę dla psa, 10 czystych płyt, proszek do prania, piwa zgrzewkę ( jak produkowano ATOM, w hurtowniach łomzyńskich 1,89 w w sklepach tesco 1,46) ksiązkę, herbatę czy kawę do wyboru a nie prima i tchiba żółtą itd, i chcę to robić w czystym miejscu, chcę sobie sam wybrać, a teraz prócz stokrotki "samy" załadowane, że przejść nie można, nie odświerzają, nie odnawiają, bo każdego dnia im szkoda i jeszcze raz podkreślę, że chcę mieć wybór a nie to co właściclel lubi lub co mu się najlepiej sprzedaje. A przede wszystkim czekam na pasaz przy hipermarkecie, może wreszcie pzyjdzie coś nowego bo od odzieżowych standartów w łomży to już głowa boli.

no i takie jest zycie

hehe bana mi nie dacie :P bede pisal sobie bo polska to wolny kraj :)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

a co chcesz obejzeć :P

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Ponoć ma powstać gdzieś w okolicy ul. Wojska Polskiego.
Czy obiło się to komuś o uszy???

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Haha gdzie tu jest miejsce na taki sklep czyba ze jak na fadom sie jedzie to na polach :)

Zła nie ale prymitywności jak najbardziej

Nie chcę się wypowiadać na temat Rydzyka, stanowisko KK wobec niego jest znane i ja podzielam jego zdanie. Jego działalność jest niezgodna z duchem i normami KK, a Rydzyk działa na jego szkodę. Tyle...

Bardziej zwracam uwagę na to co się dzieje wokół mnie. Działanie Złego widzę na przykład na tym forum - a myślę o znacznej części postów MrS'a, Kilera, Haliny, Antysemitexa, degrega (i kilku innych osób, które akurat nie rzucają mi się na myśl). Wszelkie nieuzasadnione wulgaryzmy, agresywne ataki na "boguduchawinne" osoby, szkalowanie, nietolerancja, szowinizm.

Najgorsze jest to, że większość tych postów i wyrażanych opinii przykrywane jest płaszczykiem miłości, wiary, patriotyzmu.

Ma zowsze Łomża

miska niestety ma racje. Po naszym pieknym mieście krąży paru "debili". Choć może to zbyt mocne określenie. Trzeba się zastanowić dlaczego ci ludzie są tacy. Dzieci w przedszkolu się nad nimi znecały? Rodzice ich nie kochają? A może poprostu boją się zróżnicowanego a co za tym idzie pięknego społeczeństwa i łączą się w większe bojowe grupy żeby czuć się bezpiecznie?
Niestety nie wiem co im jest, wiem że należy ich leczyć.

Okolica ---Osiedle Medyk (domki jednorodzinne za hotelem pielęgniarek)
mój gadulec 2339367

wyczytalem ze to wyspy dziewicze i szukalem ksiazki tel ale nie moge znalezc. Nie wiem czy to jest numer na komorke, czy na stacjonarny. Potrzebuje kogos, kto jest w usa lub kanadzie i pomoze mi w identyfikacji numeru telefonu. GOOGLE jest the best, ale bez ludzi ktorzy byliby w stanie mi pomoc nie mam mozliwosci zeby to sprawdzic, jesli ktos moze prosze o pomoc, jest to dla mnie bardzo wazne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org