Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rekord! |
http://motoallegro.pl/zegarek-sector-750-wodoszczelnosc-200m-nieuzywany-i2251532652.html sa rozne i rozne ceny ale popatrz na allegro i sie dowiesz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rekord! |
|
Będzie przerwane z powodu zamieszek na stadionie ...
|
|
3:0 dla polski
|
|
ten mecz na pewno wygramy :-) Kasia..
|
|
chyba w każdym do ktorego bys nie zaszedl :) tak na szybko na pewno Hattrick, Centrum...
|
|
ja w samochodzie na parkingu pod warką. mam zainstalowany 10" ekran, jak da radę i odpowiednio zaparkuję, to siedząc pod parasolem będziesz mógł oglądać. wypatruj srebrnego ML-a
|
|
statystyki nic nie znacza, swiadczy o tym mecz w lidze mistrzow chelsea z barca czy tez chelsea z bayernem, dlatego tez Polska napewno wyjdzie z grupy a dalej zobaczymy
|
|
|
|
|
Hattrick już nie istnieje;) Zapraszam do Klubu 54. Transmisje z wszystkich meczów Euro, a dodatkowo atrakcyjne promocje ;)
|
|
|
Dopiero co jatem pajde chleba z majonezem , nięsem i ogorkiem , blać ,ponidora nie niałem bo też bym ukrojuł :):):) Kasia..
|
|
dzięki za odpowiedzi, nie wiedziałam, że w Yamie też takie atrakcje :) a w Warce też będzie transmisja?
|
|
Moge zorganizowac.Jesliby chcialy to moge nagrac film z nimi w akcji.
|
|
Nie ma takiego przepisu, że kierowca jest zobowiązany udzielić zwierzakowi pomocy. Tak obowiązek należy do wlaściciela, który powinien psa pilnować i do tego nie dopuścić, a jeśli już z potrąconym zwierzęciem ( oczywiście nie zabitym ) udac się do weta. Jakbym zwierząt nie kochała, to mimo wszystko kierowca za to winy nie ponosi, bo psy bywają nieuważne, szybko biegają i są nieprzewidywalne. Dlatego powinny chodzić tylko i wyłącznie na smyczy.
|
|
bardzo dobre przedszkole, nie zauważyłam, żeby dziecko nie było otwarte na otoczenie, wręcz przeciwnie. polecam
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
Poppy - nie chodzi tu nawet o przepisy, tylko o to by być człowiekiem i mieć serce! facmen
|
|
Wiem że jest wypożyczalnia na łąkowej ale i co to musiał byś zapytać i zadzwonic
|
|
Dziękuje;)
|
|
aa i do palantow ktorzy racza skometowac moja wypowiedz..nie jestem les ale jestem dosc normalna zeby akceptowac i byc za ujawnianiem swojej orientacji a nie chowaniem sie bo zlinczuja
|
|
a mi by to moze przeszkadzało gdybym obok przechodziła np z dzieckiem...i co?
|
|
Jakby osoby homofobiczne swoją energię na nienawidzenie osób homo przełożyli na jakiś szczytny cel, to może w naszym kraju byłoby lepiej. LOVE IS LOVE.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |