Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brak PiSiorów, to na spędy z Judą zwozi się ludzi z innych miejscowości , oddalonych i po 100 km . |
Oj śmiem twierdzić , że najlepsza. WIELKA SZKODA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brak PiSiorów, to na spędy z Judą zwozi się ludzi z innych miejscowości , oddalonych i po 100 km . |
wolny niewolniku,nie o ograniczonej wyobraźni tylko bardziej o braku możliwości.I nie masakra!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Re: Brak PiSiorów, to na spędy z Judą zwozi się ludzi z innych miejscowości , oddalonych i po 100 km . |
irek:) Coś mi się wydaje że naodwalałeś maniany a teraz sie żalisz:):):):)
|
|
Czy znajdę takie gdzieś w Łomży? http://szafa.pl/c7588698-japan-style-z -kokardkami.html Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
martuchnam ja jestem dobrej myśli - wszystko w meczu otwarcia , a to już jutro „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Spotkania może i są, byleby były ciche, bez obnoszenia się z tą odmiennością
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |