Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W dwa dni już ponad 70 000 podpisów na nowych wzorach kart PKW do zbierania podpisów pod kandydaturą poparcia dla Trzaskowskiego. |
A co tam moja łopowiada:):) lepsze kałduny z nięsem niż jakiścik ciken :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W dwa dni już ponad 70 000 podpisów na nowych wzorach kart PKW do zbierania podpisów pod kandydaturą poparcia dla Trzaskowskiego. |
Do psiwa tak:D
|
|
Re: W dwa dni już ponad 70 000 podpisów na nowych wzorach kart PKW do zbierania podpisów pod kandydaturą poparcia dla Trzaskowskiego. |
Kuma skiela? Z Mysiańca:) Łoooo matko najświańtsza toć ja tesz z Mysiańca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
w Łomzy nikomu nic nie przeszkadza od lat to co mówić o mowie tubylczej he
|
|
Nie wierze. Kroliczek...
|
|
Patrzę, czytam i uwierzyć nie mogę. Po niektórych wpisach mogę tylko domniemywać, że większość uczelni i rodziców wykształciło swoich dzieci na debili chcących podjąć pracę w policji. Ok. do sedna: / Jestem starej daty policjantem, a wcześniej milicjantem/. Pamiętam jak dziś gdy na 300 osób na 5 tur tylko ja i dziewczyna z Legnicy przeszliśmy wtedy testy, a testy były na najbardziej "siejącym" sicie u Pani Dębowy we Wrocławiu/ z całym szacunkiem dla Pani i zespołu psychiatrów i psychologów/. Wyszedłem wtedy z tą dziewczyną jak palant. Myślałem, że tylko debili chyba przyjmują. Okazało się,że nie. Wtedy żołnierzowi szeregowemu w Wojsku Polskim płacili żołd 100zł, a milicjantowi 30.000zł./ równowartość /30 pralek firmy "Polar"/. Było kuszące. Tamci w wojskowych mundurach za nic biegali, a ja dostałem się do milicji za taka kasę i bez biegania/. Pomyślcie chcący wstąpić do policji zanim to uczynicie. Na 100 osób dostających się tam 90 ma przekreślone życie. Te 90 osób to są"pociotkowie", tych którzy zajmują stanowiska w KGP ,WSP Szczytno i Legionowo i tudzież po jednostkach terytorialnych / KWP, KMP,KPP,KP/. którzy nigdy nie będę mieli nic wspólnego z policją poza mundurem, a są rodzinami, całymi klanami. /To jest na zasadzie znajomości, układów partii, dobrego ciała itp, itd. To się nazywa w policji konkursami stanowisk- wiadomo od samego początku kto przyjdzie na dobre stanowisko.Reszta to jest tzw. chłam" mięso armatnie, aby właśnie Ci z "góry" mieli czym się chwalić jak pilnują psów. Więcej jest treserów, aniżeli psów. To jest ciekawe. Zabieram się do rzeczy jak na wstępie dla chcących wstąpić do zaszczytnej służby w policji przejść test: trzeba być sobą./ Pomijam tych ,których pchają"wujkowie"/. Nie wolno testu rozwiązywać w oparciu o jakieś zdobyte wiadomości na jego temat w oparciu o jakiś schemat. Pomyślcie młodzi, chętni. Pytań i zadań jest tam jest wiele. Jak można w jednym pytaniu było można napisać, że się nie kradło, nie piło, nie biło, póżniej odpowiadało, że w szkole ołówek się ukradło,że po imprezie wraca się ze wszystkimi itp, itd. Te pytania są powiązane. Jak można włożyć kwadrat w kółko. Takie akurat miałem zadanie na testach na egzaminatora nauki jazdy./Wcześniej milicyjne, póżniej policyjne, dalej, instruktor, egzaminator itp itd w włącznie w powierzoną tajemnicą pąństwową. / Na 10 badanych w mojej grupie ,9 chciało włożyć kółko w kwadrat, bo chcieli odpowiedzieć na wszystkie pytania w czasie aby zaliczyć badanie/ Pomijasz te zadania/ .Najgorsze co może być!!!! Trzeba myśleć. Zapomnijcie Ci wszyscy, którzy w teście będą pisać, że byli jako dzieci grzeczni, nie zdarzyło im się zabrać koledze ołówek, nie pyskował do mamy, a za "jakieś" 46 pytań odpowiedzą , że zdarzyło się im się" burknąć" do nauczycielki. Nie kombinujcie w testach. Piszcie wprost: "tak"!! uderzyłem kolegę, za 15 pytań pojawi się pytanie, czy kiedykolwiek uderzył byś kolegę TAK-NIE/ Jasne, że jak"TAK" / bo uderzył moja siostrę/. /tu może być pytanie psychologa po testach/. Myślę, że dotarłem do Was i przeszliście do ostatniego etapu. Tam Was "pogrzebią" jak nie będziecie wiedzieli jak się zachować. Mimo, że będziecie sobą. Czeka Was "rozmowa". /Na dzień dobry /. Pani Psychiatra i psycholog- to kamienna twarz. To bardzo dobre dusze są, bardzo dobre i dziękujcie im, że Was do Policji nie przyjeły/. Dzięki nim tylko wybiórczo wpada do się tej pracy. Ci, którzy zrozumieją od samego początku, nawet nie mając"wujków" dojdą. Wracam do tematu" przeszedłeś test / Ona też/. Spadasz Pan i jest rozżalenie, bo Pani Psychiatra Ci już pomogła abyś tam nie był. Ciesz się i niech cieszy Twoja rodzina, że nie wszedłeś w szeregi Policji . Prędzej czy póżniej nie staniesz na wysokoći zadania,przyjadą po Ciebie "PANOWIE z zarządu" i spadniesz / z art." nie dpopełnienia obowiazków słuzbowych"-a raczej spadniesz w rodzinie/. Nie kombinujcie ze swoim wykształceniem ,upodobaniami np. hip-hop, Schubert, itp, itd. Słuchasz, to co Ci się podoba/. Pani może zapytać po co chcesz do policji / i leżysz/ odpowjąc, że chcesz w" tym chorym kraju" zrobić porządek???? , leżysz!!!!!!!!!!. A jak Cię zapyta, czy uderzył byś matkę palką policyjną w tłumie? A jak odpowiesz na pytanie gdy dostałeś rozkaz, : psychiatra wskaże Ci okno abyś zamknął, a jest nad jej biurkiem, wskoczysz, ściągniesz buty aby stanać na biurko aby dostać się do policji Ogólnę, podmyj, ubierz jak należy i zasuwaj na drugi etap po testach. To jest naprawdę ciężka praca, dlatego wybiera się "najmocniejszych" z wśród "chętnych" i , bo przetrwać tam tylko może albo człowiek rozumny, albo ze znajomościami. .
|
|
Mux 2 jest w białymstoku i z tego co wiem w łomży nie będzie więc antena na kierunek białystok pozostaje.
|
|
ujawnil sie na reklamie po prawej stronie niejaki klub quatrro czy jakos tak bo ciezko cokolwiek przeczytac adres bez zadnej mapki zero informacji gdzie blizej to sie znajduje a potem dziwota ze na otwarciu nikogo niema panie i panowie nie wystarczy czegos otworzyc i czekac na klientow trzeba reklamowac ale z glowa
|
|
W odniesieniu do wypowiedzi człowieka zachęcającego mnie do autoagresji. Autor: cziki (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 07-06-12 09:26 [bWalnij się w łeb andrzeju, jak nie masz nic sensownego to nie pisz, bo pierdzielisz farmazony takie, że żal dupe ściska jak się to czyta, idź do dobrego psychiatry i zacznij się leczyć. ___________________________________________________________ taa... zacytuj zdanie z którym się nie zgadzasz do tego stopnia jak mówisz o sobie cytuje : " że żal dupe ściska jak się to czyta, " żal zazwyczaj jest poczuciem wyrzutów sumienia - poczuciem własnej winy Pomyśl o tym w : Procesja jest po mszy po godz. 12 w procesji "złotego cielca" w którym jest przeistoczona mąka i woda czytam męka i pragnienie A tak niedawno i nieoficjalnie (?) wypowiedział się powiedział psychiatra, katolik - czynny zawodowo psychiatra. Powiedział cytuję : " wielu świętych (kościoła rzymskokatolickiego) to ludzie chorzy psychiczne czczeni przez innych chorych " Pomyśl o tym w południe na procesji do której zachęcasz O czym to świadczy ...
|
|
|
bo to jest wiocha
|
|
Jakiej galerii?? Tam będzie zupełnie coś innego za kilka rat jak wygasną pozwolenia na budowę :):):)
|
|
To zrób se transparent "F..k EURO" i wyjdz na ulice, postój cały dzien, może akurat jakas zagrabaniczna tv bedzie jechac i zrobi wywiad (o ile znacie j. ang.) i powiecie co was boli calemu swiatu a nie tylko na forum i jestescie wielcy, bravo dla was naprawde. Pokazcie co was boli, jak ktos chce to mozna naprawde, a jak nie macie odwagi to zamknac ryje bo ten temat tego nie dotyczy
|
|
ile mi za niego byście dali jest używany i oryginalny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |