Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
polecam trochę śmiechu!! |
do DFX i masz rację ale co ma do tego EURO 2012 jako impreza?! :)))) Miej pretensje do PO a nie do imprezy. Dzieki Euro jest szansa na polepszenie turystyki w Polsce, pokażemy europie jak wygląda nasz kraj, a uwież sa ludzie na zachodzie co myslą ze w Polsce nie ma pradu, a ulice sa ze żwiru, serio.... Pozatym pokazujemy historie , bo Polska dużo widziała w przeszłosci, bardzo mnie cieszy ze Anglicy, Niemcy czy Włosi odwiedzaja Austchwitz...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: polecam trochę śmiechu!! |
taaaaa cieszcie sie ze wladza dala wam igrzyska zapomnijcie o tym ze jutro niema co do gara wlozyc bo pracujecie za 1100zl caly mieisac cieszcie sie jedyna okazja by wypierdolic ten ******** kraj i pokazac jaka jeste prawda calemu swiatu a nie udawac ze wszystko jest w porzadku ale coz ktos madry powiedzial postaw sie a zastaw sie
|
|
rudy błazen z druhem
|
|
|
|
Ja tu rządzę!!!!!!!!!!!!!!
|
|
1. Pojechałem Hondą skasować przeterminowaną inspekcję olejową - Nowogrodzka (teraz Kupiski) wysłała mnie do ASO a facet na Ciepłej skasował przy pomocy sekwencji z użyciem kluczyka i przycisku od licznika. 2. Chciałem odczytac błędy ze starszego Mitsubishi - na Nowogrodzkiej stwierdzili że nikt mi tego nie zrobi poza ASO - znalazlem w necie schemat przewodu z kilku elementów i darmowy soft (TMO data logger dla zainteresowanych) Odczytałem bez problemu. facmen
|
|
bo te igrzyska mają uśpić wiele afer a najwięcej w pzpn i żądzie obecnym ale co my malućcy możemy poprostu dopingujmy naszą marną drużyne z marny trenerem z prlu „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Rozejrzyj się dookoła. Może znasz potrzebującą rodzinę, w której dzieci moga pomarzyć o kompie. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |