Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uzbrojeni mieszkańcy odbierają bojówkarzom ochotę do napaści |
Sprzedam bilet na mecz Euro 2012 Rosja-Czechy, który zostanie rozegrany 8 czerwca we Wrocławiu. Do biletu dokładam kartę parkingową. Bilety I kategorii (najlepsze miejsca na trybunach). Cena nominalna biletu to 480 zł. Sprzedam za około 400 zł. Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu: 500 768 974 Rozważę każda propozycję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uzbrojeni mieszkańcy odbierają bojówkarzom ochotę do napaści |
Sprzedam bilet na mecz Euro 2012 Rosja-Czechy, który zostanie rozegrany 8 czerwca we Wrocławiu. Do biletu dokładam kartę parkingową. Bilety I kategorii (najlepsze miejsca na trybunach). Cena nominalna biletu to 480 zł. Sprzedam za około 400 zł. Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu: 500 768 974 Rozważę każda propozycję.
|
|
W odniesieniu jak wyżej fragmenty poniżej. Autor: zygzak (---.adsl.inetia.pl) Data: 06-06-12 10:38 Mr_Andrzeju... A może lepiej Panie Andrzeju Imb...? Wszak jesteś Prezesem Stowarzyszenia Królowej ..., które w swym statucie ma napisane: "Będąc otwartym na współpracę partnerską z innymi środowiskami, działając dla wzmocnienia poczucia tożsamości zgodnie z Nauką Społeczną Kościoła Katolickiego kształtującą od wieków kulturę europejską.... Od lat potrafisz tylko opluwać, ale skrywając się pod nickiem Mr_Andrzej... ___________________________________________________________ taa... Ja się nie ukrywam - jestem transparentny w wszystkim w przeciwieństwie do Ciebie. Szanowny Przedmówco - przedstawiający się " zygzak " (?) kimkolwiek jesteś ... ... masz nieaktualne informacje czytam wiedzę albo kłamliwie czytam celowo wypaczasz rzeczywistość już nie dla wszystkich jednakowo oczywistą ogłupiając tym samym czytelników. Sprawdziłem to o czym mówisz ... ... od dawna niema takiego stowarzyszenia a rolę tubylczego lidera społecznego przeją Ks. Proboszcz nowo powołanej parafii - ksiądz Proboszcz przeją też na tym terenie zadania społeczne o których wspominasz i wypełnia je zgodnie z najlepszą tradycją Arcy Kapłańską budując i ubogacając swój kościół. Ten proboszcz też ma na imię Andrzej. Do niego zatem jako do lidera religijnej społeczności działającego w trosce o dobro społeczne tzn. o tubylcze "Religijne Owieczki" - parafialne "Baranki Boże" kieruj zarzuty tu mi niesłusznie czynione. Obecnie od kilku lat to On ... ... Proboszcz - Ks. Andrzej jako " zawodowy " lider parafialny lepiej jest rozeznany w celach i zadaniach którym ma służyć praca lidera społecznego zgodna z Nauką Społeczną Kościoła ... ... jeśli tak nie jest i są tego owoce to o czym to świadczy ? O czym to świadczy ... ***** ***
|
|
Dobra zapisałem nr. Łukasz odezwe sie.Naprawde szybko cie kasują tutaj.Pozdrawiam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jasiu nie gadaj tyle bo fasolka Ci wyskoczy.
|
|
ile tak w ogóle kosztuje?
|
|
"Jestem starej daty policjantem' o imieniu MIRKA ! Dzieci milicjantów i policjantów się z Ciebie śmieją.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |